Σε έναν ανανεωμένο χώρο υψηλής αισθητικής, η βραβευμένη με Χρυσό Σκούφο Hytra, συνεχίζει τη... θαλασσινή της πορεία ως Galazia hytra στο ξενοδοχείο The West in Athens.

Ο σεφ Νίκος Καραθάνος θα δημιουργεί από τις 15 Μαΐου αγαπημένες γεύσεις με μοντέρνα ελληνική έκφραση, αναδεικνύοντας με τον καλύτερο τρόπο τα ολόφρεσκα υλικά. Η μαγική θέα αποτελεί το... βασικό συστατικό ενός ρομαντικού δείπνου με φόντο το ηλιοβασίλεμα.

Σαλάτα χταπόδι με φρέσκα ζυμαρικά με πέστο ρόκας και βασιλικού είναι ένα δυνατό ξεκίνημα. Το πιάτο ευωδιάζει τα αρώματα των καλοκαιρινών μυριστικών.

Για τη συνέχεια χτένια που συνοδεύονται από πουρέ πατάτας και γευστικό ζελέ από το νερό της ντομάτας. Ωραία ιδέα. Στο μενού ανακαλύπτεις και πιάτα που εμπνέονται από την παράδοση, όπως το γευστικό κριθαράκι με φέτα, ντομάτα και ελιά.

Το λαχταριστό χρυσοκόκκινο μπαρμπούνι μέσα από ένα σωστό τηγάνι θα σας μείνει αξέχαστο.

Αstir palace Resort, Απόλλωνος 40, Βουλιαγμένη
Τηλ. 210 8902000

Ώρες: Ανοιχτά καθημερινά από τις 19:00, εκτός Δευτέρας