Πριν λίγες μέρες ξανάναψαν οι φωτιές της κουζίνας και ξαναστρώθηκε η «Trapezaria» του Δημήτρη Παναγιωτόπουλου  στου Μακρυγιάννη. Είναι αρκετοί οι ενδιαφέροντες συνδυασμοί στο καινούργιο μενού –εμένα ας πούμε μου έκαναν κλικ η τυρόπιτα «κιουνεφέ» με ξινομυζήθρα, σύκα και σύγκλινο, ο γύρος πάπιας σε λαδόπιτα με πελτέ δαμάσκηνου και γραβιέρα, και τα χτένια αβγωμένα σε ζωμό κακαβιάς με ψητά αμύγδαλα και ριζότο μανταρίνι. Αυτά πάντως δεν είναι τα μόνα νέα: οι καλοκαιρινές φήμες περί πλάνων μετακίνησης επιβεβαιώθηκαν και από ό,τι έμαθα σε δύο με τρεις μήνες την «Trapezaria» θα την βρίσκουμε προς Καλλιμάρμαρο μεριά.        

Θ. Νέγρη 1, Μακρυγιάννη, 2109213500.