Το κρέας εδώ έχει την τιμητική του, όπως μαρτυρά το όνομά του. Σουβλάκι, μπιφτέκι, λουκάνικο, χοιρινές πανσέτες φτιαγμένα και σερβιρισμένα με «νεωτερικό» τρόπο, συνθέτουν ένα σουβλατζίδικο... αλλιώτικο! 

Οι πρώτες ύλες είναι προσεκτικά διαλεγμένες, οι περισσότερες από την Ηλεία, ενώ το μπιφτέκι φτιάχνεται με την παραδοσιακή 30χρονη συνταγή της οικογένειας, που θα σου φέρει στο μυαλό αναμνήσεις από τα παιδικά σου χρόνια.

Διαβάστε περισσότερα εδώ: apopse.com