Η όμορφη τράπεζα στο κέντρο της σάλας, μπροστά από το μπαρ όπου ο Θοδωρής Έξαρχος και ο Ιάσονας Σωτηριάδης φτιάχνουν κάτι φοβερά Apple Martinis, παραμένει γερά στη θέση της – είναι και από γρανίτη. Ο Γιώργος Μέρλος, όμως, ο οποίος ανέλαβε τον εσωτερικό επανασχεδιασμό του «Lalu» (Αναγνωστοπούλου 1, Κολωνάκι, 2106233933), αποκάλυψε ένα πιο φωτεινό προφίλ του γνωστού fun restaurant, ποντάροντας στο συνδυασμό θερμού πορτοκαλί και σκούρου ξύλου.

Μου αρέσει αυτή η νέα οπτική. Μου αρέσει επίσης ότι στο νέο μενού (πάντα υπό την επιμέλεια του Γιάννη Σολάκη, με τον σεφ Δημήτρη Κοντόπουλο να έχει προστεθεί στην ομάδα) οι γεύσεις συνδυάζουν μοντέρνα μεσογειακή διάθεση με αρκετά νορμάλ κοστολόγηση – για το είδος και το ύφος του εστιατορίου. Η τεμπούρα κολοκυθανθών με μέλι τρούφας και ανθότυρο, π.χ., κοστίζει € 7, το ταρτάρ τόνου € 13, το ιβηρικό χοιρινό, γκλασαρισμένο με Pedro Jimenez € 18. Ακόμη και οι χώροι βραδινής εξόδου, με κοσμική διάθεση και glam σπιρτάδα, οφείλουν να έχουν συναίσθηση των αναγκών της εποχής…

Πηγή: Αθηνόραμα, Άντζελα Σταματιάδου