Πιάτα υψηλής τεχνικής με "αμπαλάζ" σύγχρονου σχεδιασμού

Το hytra είναι εστιατόριο μοντέρνας ελληνικής κουζίνας βραβευμένο με ένα αστέρι Michelin (2010), που κατατάσσεται ως το 2ο καλύτερο εστιατόριο των Αθηνών (Χρυσοί Σκούφοι - αθηνόραμα, 2010).  Το hytra ξεκίνησε τη λειτουργία του το 2004 και έκτοτε  έγινε σήμα  κατατεθέν της υψηλής γαστρονομίας προτείνοντας ελληνικά πιάτα με δημιουργική ματιά.

Δοκιμάστε το Ορτύκι με μους από βασιλομανίταρο, ορτύκι σε τεμπούρα, μανιτάρια girolle μαριναρισμένα και κροκέτα από κατσικίσιο προσούτο. Για κυρίως παραγγείλτε χοιρινό σε εικονική κρούστα από κάρβουνο με πουρέ σελινόριζας και σάλτσα αρωματισμένη με πορτοκάλι. Ιδανικό επιδόρπιο χαμομήλι σε μους, με πραλίνα, λεμόνι και ψημένα μήλα

Tip: Κάθε Τρίτη, Τετάρτη και Πέμπτη βράδυ, καθώς και κάθε Κυριακή από το μεσημέρι,  η Ομάδα του hytra σας προτείνει ένα ειδικό μενού γευσιγνωσίας 3 πιάτων στην τιμή των 40 ευρώ.

hytra

Ναυάρχου Αποστόλη 7, Ψυρρή GR - 105 54 Αθήνα

Τηλ.: +30 (210) 3316 767 or +30 (217) 707 1118