Cash


Ανανεωμένο και με εξαιρετική κουζίνα, το κοσμικό στέκι των βορείων προαστίων αποτελεί ιδανική επιλογή για ένα καλό γεύμα ή για δυνατά cocktails.

Εδώ και μερικούς μήνες τα ηνία της κουζίνας του Cash έχει αναλάβει ο καταξιωμένος σεφ Γιάννης Παρίκος, με 8 Χρυσούς Σκούφους και ένα αστέρι Michelin, ο οποίος αναβάθμισε το μενού και του έδωσε έναν αέρα γαλλικής brasserie. 

Ο χώρος άλλαξε κι αυτός και απέκτησε παριζιάνικο ύφος. Τη διακόσμηση ανέλαβε η Αφροδίτη Μπονάτσου, διατηρώντας όμως το επιβλητικό total black.

Από το μενού ξεχωρίζουν το μοσχαρίσιο  ταρτάρ με αρμανιάκ, αυγό και τρούφα, τον μπακαλιάρο με fregola sarda και μυρωδικά και το φιλέτο ροσίνι με σπαράγγια, foie gras και σάλτσα από Porto και από γλυκά το  παγωτό καραμέλα με κραμπλ κακάου και καραμέλα γιούζου.

Μετά το δείπνο, μπορείς να ανέβεις στο champagne bar και να απολαύσεις τα εμπνευσμένα cocktails του Χρήστου Πανταζόπουλου.

Πηγή: apopse.com

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα, αποκλειστικά ρεπορταζ και ειδήσεις απο όλο τον κόσμο