Με πολύ αγάπη και γνώση στον καφέ, το κρασί και τις γεύσεις που το συνοδεύουν αλλά και δυνατή λίστα στα cocktails άνοιξε μια νέα... «αποθήκη», το Warehouse. Από τον Ιανουάριο  λειτουργεί στα Εξάρχεια ο all-day χώρος speciality coffee με χαρμάνια από τις καλύτερες ποικιλίες της Λατινικής Αμερικής και της Αφρικής. Απολαύστε τον καφέ σας από τα χέρια ενός έμπειρου barista ή αγοράστε την αγαπημένη σας ποικιλία για το σπίτι.

Επιλέξτε πάνω από 50 ετικέτες κρασιού σε μπουκάλι και πάνω από 20 κρασιά σε ποτήρι για κατανάλωση, αλλά και 140 ετικέτες για αγορά για τη δική σας κάβα. Για περισσότερο fun η λίστα με τα cocktail  και premium spirits στη διάθεσή σας. Κλασικά και speakeasy cocktails από την εποχή της ποτοαπαγόρευσης αλλά και γεύσεις aperitivo στα ποτήρια σας. Και όλα αυτά με τη συνοδεία ενός μενού από επιλεγμένα τυριά και αλλαντικά, no-fire κουζίνα με διεθνείς επιλογές street-food και άλλα πιάτα που εναρμονίζονται με τα κρασιά, τα cocktail και τις μπύρες.

Με συχνή ανανέωση και πειραματισμούς, ανοιχτές γευσιγνωσίες και πολλά events στο χώρο θα μυηθείτε σε έναν κόσμο γεύσης και συνδυασμών, όπου θα αφυπνιστούν συναισθήματα, αναμνήσεις και γνώση για την καλή, προσιτή και απλή απόλαυση της ζωής.

Μαυρομιχάλη και Βαλτετσίου 21, Εξάρχεια, τηλ. 698 621 4872