Σε μια εποχή όπου όλα στην πόλη αλλάζουν το  Εστιατόριο «Πιάσαμε Λαβράκι» ήρθε για να σας προσφέρει μία νέα εκδοχή της ελληνικής κουζίνας όπου αρμονικά παντρεύονται οι παραδοσιακοί ψαρομεζέδες με την κλασσική ψαροφαγία.

"Φρέσκο" στον γαστρονομικό χάρτη της πόλης λειτουργεί σε μια ανακαινισμένη κλασσική μονοκατοικία με μεγάλο κήπο, επί της Λεωφ. Κηφισίας και απλώνεται σε δύο (2) ηλιόλουστες αίθουσες με αίθριο.

Οι έντονες αποχρώσεις του γαλάζιου και της ώχρας «γεμίζουν» και ζεσταίνουν τον χώρο. Στους τοίχους κρέμονται δίχτυα, ψαροκάλαθα και οι ζωντανές...ζωγραφιές δίνουν μια θαλασσινή αύρα.

Η φιλοσοφία του τιμά την μαγειρική σοφία της Μεσογείου, επικεντρώνεται στο περιεχόμενο του πιάτου και  οδηγεί... στον αφρό της απόλαυσης! Η φρεσκάδα στη μαγειρική  είναι απαράβατος κανόνας, όπου πρωταγωνιστούν οι παραδοσιακοί ψαρομεζέδες, ενώ η δημιουργικότητα βρίσκεται στη λεπτομέρεια, την απλότητα και την ανάδειξη της φρεσκάδας των πρώτων υλών.

Με απλά λόγια στο νέο «Πιάσαμε Λαβράκι» εκτός από την Παραδοσιακή Μελιτζανοσαλάτα καπνιστή στα κάρβουνα, τη μούς μαύρου ταραμά, την φρέσκια Σαρδέλα ψημένη στα κάρβουνα και τη γάμπαρη τηγανιτή, μπορεί να βρει κανείς Φρικασέ με άγρια χόρτα και Σφυρίδα, Σουτζουκάκια θαλασσινών με πουρέ πατάτας, Λαβράκι ολόκληρο φρέσκο της Πόλης στη Λαδόκολλα, καθώς και λαχταριστά φρέσκα ψαράκια από την Κάλυμνο, την Αίγινα έως και τα όμορφα Κύθηρα... σε Τιμές πολύ προσιτές!

Δευτέρα - Σάββατο: 13.30 -00.00/ Κυριακή: 13.00- 23.00, Τιμή €20-25

Λεωφ. Κηφισίας 300, Χαλάνδρι, 210 6831200