Cantinetta


Η καινούργια τρατορία της Γλυφάδας έκανε πρεμιέρα πριν από καμιά δεκαριά ημέρες, με… παραγωγό τον Τάκη Βερέμη (ιδιοκτήτη της StraDa Films ), γευσι-σκηνοθέτη τον Κώστα Τσίγκα κι έναν θολωτό πετρόφουρνο να πρωταγωνιστεί στην ανοικτή κουζίνα της.

Τα αμερικάνικα tin ceilings, τα ιταλικά πλακάκια με τα γεωμετρικά μοτίβα και οι πολυκαιρισμένοι, «ακατέργαστοι» τοίχοι, όπου θα δείτε να κυριαρχεί μια προσωπογραφία του Ντε Νίρο ζωγραφισμένη σε μέταλλο, στήνουν ένα σύγχρονο σκηνικό, ζεστό και προσεγμένο, ενώ και η γευστική της πρόταση δείχνει ενδιαφέρουσα: στο μενού της «Cantinetta» φιγουράρουν πίτσα με μπροκολάκια, caciocavallo, λουκάνικο και καυτερή πιπεριά, παπαρδέλες με ραγού από κουνέλι και αρωματικό σαλάμι finocchiona (φωτό ), agnolotti γεμιστά με γκορκοντζόλα και ραντίκιο, με fonduta και πανσέτα και άλλα πολλά. 

Πανδώρας 14, Γλυφάδα, τηλ. 210 8941735

Πηγή: www.athinorama.gr

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα, αποκλειστικά ρεπορταζ και ειδήσεις απο όλο τον κόσμο