Στα 2 χρόνια παρουσίας του στο Κερατσίνι, το Ρακ εν Ρολ έχει γίνει πλέον στέκι.

Η πείρα και ο γαστρονομικός οίστρος του ιδιοκτήτη και σεφ Λεωνίδα, συναντούν την ποιότητα, τις χαμηλές τιμές (ακριβότερο πιάτο στα 6ευρώ) και τις αγνές πρώτες ύλες δημιουργώντας έναν must προορισμό για καλοφαγάδες.

Το μενού ανανεώνεται σχεδόν καθημερινά με την ποιότητα να παραμένει η σταθερή αξία του Ρακ εν Ρολ. Πιάτα που θα σας ενθουσιάσουν είναι το κοτόπουλο με ρύζι, δυόσμο και φέτα, το χοιρινό με φρέσκα μυρωδικά αλλά και οι παραδοσιακές πίτες που φτιάχνονται και ψήνονται εκείνη τη στιγμή.

Αναλόγως τη μέρα μπορείτε να πετύχετε μελιντζανόπιτα, κιμαδόπιτα, πίτα με πράσο, ντομάτα και φέτα, χαλουμόπιτα κτλ. οι οποίες σερβίρονται ολόφρεσκες σε φωλίτσα για σας. Όσον αφορά τα ποτά, το Ρακ εν Ρολ είναι διάσημο για το ρακόμελό του, με τη ψημένη ρακί πάντως και την περίφημη σούμα εκ Σάμου να είναι στις επιλογές.  

Έντεχνα ακούσματα, ελληνικά και ξένα, ντύνουν τον ζεστό και φιλόξενο χώρο του Ρακ εν Ρολ όπως θα δείτε και στην Photo Gallery ενώ τέλος, τις Παρασκευές και τα Σάββατα για να... ''ρακάρετε'' η τηλεφωνική κράτηση επιβάλλεται!

Λεωφόρος 25ης Μαρτίου 134, 210 4632285