Η παλιά μονοκατοικία επί της Ελ. Βενιζέλου στη Νέα Σμύρνη ανακαινίστηκε, πήρε το βάπτισμα του… κρέατος και τη μορφή μοντέρνας ελληνικής ταβέρνας. Το εστιατόριο Meat House δεν είναι ένα ακόμα grill spot, είναι αυτό ακριβώς που δηλώνει απερίφραστα το όνομά του· το σπίτι της κρεατοφαγίας.

Οι αίθουσες του ζεστού νεοκλασικού φόρεσαν τα λευκά τους, ενώ οι da cape αποχρώσεις ανέλαβαν τη δημιουργία οικείας ατμόσφαιρας. Το ξύλο στην πιο natural version του μοιάζει να πρωταγωνιστεί στο έργο της νεοταβέρνας, στα πρωτότυπα φωτιστικά, στα διακοσμητικά χώρου και στα έπιπλα.

Φιλέτα, κεμπάπ, συκωτάκι και μίνι κοκορέτσι που μόλις μετακόμισαν στη σύγχρονη κατοικία τους, εναποτίθενται στα όμορφα τραπέζια του Meat House, αφήνοντας χώρο για φρέσκες σαλάτες, τηγανητές πατάτες, ζεστά ή κρύα ορεκτικά και φίνο κρασί. Οι κρεατομεζέδες στα κάρβουνα σερβίρονται καλοψημένοι και ζουμεροί, δίνοντας την εντύπωση πως η πληθωρική γεύση τους οφείλεται στις ειδικές μεγάλες σχάρες που χρησιμοποιούνται κατά κόρον στο εστιατόριο.

Αν ένα prive δείπνο συγκαταλέγεται στα σχέδιά σας, το εστιατόριο Meat House σάς δίνει την ευκαιρία να απολαύσετε τις κρεατολιχουδιές του στην ήσυχη αυλή με πέργκολα. Οι προσιτές τιμές θα σας φέρουν ξανά γρήγορα κοντά του, αφού θα γίνει το δεύτερο σπίτι σας.

Προάστιο:Νότια προάστια

Περιοχή:Νέα Σμύρνη
Διεύθυνση:Ελ. Βενιζέλου 57
Τηλέφωνο:210 9328638
Είδος:Σύγχρονες ταβέρνες
Κουζίνα:Meat & grill
Ώρες λειτουργίας:Καθημερινά 13:00-01:00.
Ελάχιστη τιμή:15€
Web Address:http:// www.meathouse.gr
E-mail:info@meathouse.gr