Ένας χώρος, που λειτουργεί από νωρίς το πρωί ως αργά το βράδυ. Καφές, ελαφρύ φαγητό, δείπνο, ποτό και όλα αυτά μέσα σε ένα κινηματογραφικό χώρο με ποιοτική μουσικά και φιλική ατμόσφαιρα.

Το Rosebud στέκι πια καλλιτεχνών, εκδοτών, συγγραφέων, δικηγόρων, επεκτάθηκε και στον πρώτο όροφο του κτιρίου προσφέροντας ένα πολύ σοφιστικέ bar restaurant γεμάτο από το άρωμα και την ατμόσφαιρα του Πολίτη Κέιν.

Το μενού του χώρου είναι η δημιουργική μεσογειακή κουζίνα με ιδιαίτερη έμφαση στα υλικά και τον τρόπο παρασκευής, ανταποκρινόμενο με επιτυχία και για ένα ελαφρύ μεσημεριανό lunch break αλλά και για ένα βραδινό δείπνο απαιτήσεων. Για τους ρομαντικούς υπάρχουν και τα τραπεζάκια έξω στον πεζόδρομο της Ομήρου κάτω από τις νεραντζιές.

Από το μενού ξεχωρίζουν: Ορεκτικά Μούς από κατσικίσιο τυρί με πιπεριά Φλωρίνης ,πατέ ελιάς και ρόκα, Σαλάτα Ποικιλία μανιταριών σε λάδι τρούφας ,ψημένα στη λαδόκολλα και λαχανικά εποχής. Για πρώτο πιάτο Χειροποίητα Νιόκι πάνω σε ραγού μανιταριών και για κυρίως πιάτο Μάγουλα από μοσχάρι μαγειρεμένα σε αγιωργίτικο κρασί και φιλέτο. Για επιδόρπιο δοκιμάστε Crème brulee.

Κουζίνα: Διεθνής

Τύπος χώρου: Bar Restaurant
Περιβάλλον:    Ατμοσφαιρικό, Arty
Μουσική:        Ευρωπαική Jazz, Συνοδευτική
Ωρές λειτουργίας: Δευ-Σαβ: 10:30-01:00, Κυρ: 12:00-20:00
Μέση κατανάλωση: 25€ - 35€ Σκουφά 60 και Ομήρου 40 , 210 3392370