Ο χώρος του Duetto είναι απλός, χωρίς διακοσμητικές εξάρσεις.

To λευκό κυριαρχεί στους τοίχους, καθρέφτες, ξύλινη ρουστίκ επίπλωση, μικρή μπάρα και μια cozy σκηνή για τους μουσικούς.

To μενού είναι προσανατολισμένο στα μεσογειακά μονοπάτια με κάποιες νύξεις ασιατικές σε κάποια πιάτα, και στην τελευταία σελίδα του φιγουράρουν μόνο πέντε προτάσεις από την κουζίνα της Σκοπέλου.

Δοκιμάστε μια ωραιότατη δροσερή σαλάτα με λόλα, ντοματίνια, καλαμπόκι, φρέσκο κρεμμυδάκι και εξαιρετικό τονάκι Αλοννήσου, περιχυμένη με λευκό ξίδι και ελαιόλαδο που της χάριζε μια ισορροπημένη σπιρτάδα. Η νοστιμιά του τόνου ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής του πιάτου. Από τα ορεκτικά, τα μπουκάκια γεμισμένα με κρεμώδες τυρί, άνηθο και γαρίδα ήρθαν τραγανά, σωστά τηγανισμένα, χωρίς να είναι λαδοπιωμένα, με το τυρί ωστόσο να καπελώνει τη γεύση της γαρίδας.

Εξαιρετικό και το κυρίως πιάτο, μια εξελιγμένη σκοπελίτικη συνταγή, που τα παϊδάκια από το κατσικάκι μαγειρεύονται με κονιάκ, δεντρολίβανο και μέλι, με πατάτες σαν λουκουμαδάκια, λιαστή ντομάτα, κολοκύθι και θυμάρι. Μοσχοβολιστό πιάτο με όμορφα ισορροπημένη τη γλύκα που χαρίζει το μέλι.

Φίνο τελείωμα με τιραμισού με κονιάκ και κακάο.

Αργεντινής Δημοκρατίας 12, Πάρκο Παναθήναια, 210 6464120.