Ένα κομψό εστιατόριο που στεγάζεται σε μια όμορφα ανακαινισμένη μονοκατοικία στο Χαλάνδρι. Ο σεφ Αλέξανδρος Κοσσυβάκης υπογράφει ένα μενού αξιώσεων με πιάτα που παντρεύουν μεσογειακές και διεθνείς γεύσεις με δημιουργικό τρόπο. Ο χώρος ιδιαίτερα λιτός, σε γήινα χρώματα που δημιουργούν μια χαλαρωτική ατμόσφαιρα κι ένα φωτεινό αίθριο με ωραία θέα στον κήπο.

Η πράσινη αυλή πραγματικά κλέβει τις εντυπώσεις και θα είναι ιδανική επιλογή όταν ο καιρός το επιτρέπει. Αξιόλογη η λίστα κρασιών που περιλαμβάνει εκλεκτές επιλογές από τον εγχώριο αλλά και τον διεθνή αμπελώνα.

Προτείνει μεσογειακές και διεθνείς γεύσεις με δημιουργική διάθεση, από το μεσημέρι μέχρι το βράδυ, στη ζεστή, κομψά λιτή σάλα αλλά και στο φωτεινό αίθριο που βλέπει στο πράσινο του κήπου.  

Το εσωτερικό είναι ιδιαίτερα λιτό με γήινα χρώματα και μια χαλαρωτική ατμόσφαιρα.Μεσογειακές και διεθνείς γεύσεις παντρεύονται με δημιουργικό τρόπο.Και από τον ημιυπαίθριο χώρο η θέα στον κήπο είναι απεριόριστη.

Τους ζεστούς μήνες ο πράσινος κήπος είναι η καλύτερη επιλογή.Το εστιατόριο βρίσκεται σε μια όμορφη μονοκατοικία στο χαλάνδρι.

Χταπόδι με μους ταραμά, φάβα και μαρμελάδα κρεμμυδιού. Φουα γκρα με μαυροδάφνη, παρφέ μελιτζάνας, μαρμελάδα σύκο, μους μάνγκο.Ανάμεικτη σαλάτα με κρέμα από μανούρι, πορτοκάλι, καραμελωμένα καρύδια, μπαλσάμικο. Μους σοκολάτα, εσπρέσσο, φουντούκι, καραμέλα ganache

Ο σεφ Αλέξανδρος Κοσσυβάκης βάζει την υπογραφή του στα δημιουργικά πιάτα.

 

Περικλέους 31, Χαλάνδρι
Tήλ: 2106815774
Τιμές: € 28 - 40
Πληροφορίες: Tετ.-Κυρ. & μεσημ. Κλειστά Κυρ. (βρ.), Δευτ., Τρ