Ο ΠΑΠΑΓΑΛΟΣ ξεκίνησε τη λειτουργία του το 1989 και από τότε σας προσφέρει προϊόντα παρασκευασμένα με τις καλύτερες πρώτες ύλες και με τα υψηλότερα πρότυπα υγιεινής, ώστε το γευστικό αποτέλεσμα να είναι εφάμιλλο ενός εστιατορίου πολύ καλής ποιότητας και φυσικά με προσιτές τιμές.

Η πλειονότητα των πελατών μας είναι σταθερά επαναλαμβανόμενη και απολαμβάνει την ποϊότητα τόσο του φαγητού όσο και της εξυπηρέτησής μας, ελέγχοντας από πρώτο χέρι τις παραμέτρουςπαρασκευής, εξυπηρέτησης και του service με αποτέλεσμα να τον κάνουν να ξεχωρίζει.

Στη "ζεστή" αίθουσα που διαθέτει το μαγαζί μας αλλά και στον όμορφο κήπο μας για το καλοκαιράκι, μπορείτε να απολαύσετε τις δημιουργίες μας, που περιλαμβάνουν απίθανες παραδοσιακές και μοντέρνες γεύσεις. Διαθέτουμε επίσης μεγάλη ποικιλία από κρασιά, ούζο και τσίπουρο. Όλα τα πιάτα μας ετοιμάζονται εκείνη τη στιγμή για να τα απολαμβάνετε ολόφρεσκα σε συνδυασμό με τα αγνά και παραδοσιακά υλικά όπως το εξαιρετικά παρθένο ελαιόλαδο, τα φρέσκα χορταρικά και τα καλοψημένα κρέατα.Κόστος κατ¨ άτομο 15-16 ευρώ.

ΠΑΝΑΓΗ ΤΣΑΛΔΑΡΗ 261 
ΚΑΛΛΙΘΕΑ, 17675 
Τηλ.: 210.9513466, 210.9594701