Μεζεδοκατάσταση για τους φίλους των θαλασσινών, σε προσιτές τιμές και ατμόσφαιρα παρέας.

Η θέση Ακριβώς απέναντι από την είσοδο της Τεχνόπολης, εκεί που ξεκινά η μπαρότσαρκα στα μαγαζιά του Γκαζιού. Παρασκευές και Σάββατα γίνεται το αδιαχώρητο.

Η ατμόσφαιρα Από τα πρώτα εστιατόρια που άνοιξαν στην οδό, με σήμα κατατεθέν το αγνό λευκό ντεκόρ, να θυμίζει ιχθυοπωλείο. Το πολύ φιλικό σέρβις φροντίζει για την «περιποιητική» ατμόσφαιρα. Δίπλα σου θα τρώνε φίλοι του κέντρου -και όχι απαραίτητα του ψαριού-, πιτσιρικαρία και κάποιοι καλλιτέχνες και κοσμικοί, που διασκεδάζουν στην περιοχή.

Το φαγητό Το μενού έχει πολλούς μεζέδες και ενδείκνυται για παρεΐστικη διάθεση και ανάλαφρο γλεντοκόπημα. Φουρνιστός γαύρος λαδορίγανη, θράψαλο στη σχάρα, σουπιά με το μελάνι της, φρέσκο καραβιδάκι αλλά και μύδια αχνιστά, σουβλάκι με γαρίδες σερβιρισμένο με πίτα σουβλακιού, ντομάτα στη σχάρα και κρεμμυδομαϊντανά, πατατοκολοκυθοσαλάτα, βραστά χόρτα, μοσχοβολιστός πουρές πατάτας και τραγανές πατάτες τηγανιτές, χοντροκομμένες

Ο λογαριασμός Υπολογίστε γύρω στα 20 - 30 ευρώ το άτομο, ανάλογα με την παραγγελία και την όρεξή σας.

Η κάβα Ψαροφαγία που αγαπά το κρασί αλλά και το ούζο. Μπορείτε να διαλέξετε ανάμεσα στα δυο, αλλά η λίστα κρασιών είναι σχετικά μικρή. Το χύμα Chardonnay πίνεται ευχάριστα.

Επιπλέον πληροφορίες Λειτουργεί καθημερινά από τις 12.30 το πρωί μέχρι τη 1 μετά τα μεσάνυχτα. Επιλέξετε το μετρό για να κινηθείτε, κατεβαίνοντας στη στάση Κεραμεικός, αλλιώς καλή τύχη στο παρκάρισμα.

Sardelles, Περσεφόνης 15, Γκάζι, τηλ.: 210-34.78.050.