Το Μαρουσάκι είναι ένα εστιατόριο βασισμένο στην Μεσογειακή Κουζίνα, το οποίο συνιστάται ανεπιφύλακτα στους λάτρεις του καλού φαγητού.Στεγάζεται σε μια παλιά μονοκατοικία με κήπο στην Παναγή Τσαλδάρη 8 στην περιοχή του Αμαρουσίου, δίπλα στον Ηλεκτρικό Σταθμό.

Η σάλα με την ανεπιτήδευτη φινέτσα και τη ρομαντική της διάθεση από την μια και η υπέροχη αυλή από την άλλη, αποτελούν σκηνικό όπου θα γευθείτε -σε κάθε περίπτωση, είτε μιας απλής εξόδου, είτε ενός επαγγελματικού γεύματος ή δείπνου, είτε στην περίπτωση μιας κοινωνικής εκδήλωσης – τόσο το χειμερινό όσο και το θερινό μενού που βασίζεται στην Μεσογειακή Κουζίνα.Ακόμη στην διάθεση των οινόφιλων, βρίσκεται μια πλήρως ενημερωμένη και τακτικά ανανεωμένη wine list.

Το μενού είναι βασισμένο στη μεσογειακή κουζίνα. Αξιοποιώντας τον πλούτο και την εποχικότητα των πρώτων υλών της Μεσογείου και έχοντας τις κύριες προτεραιότητες και την αρτιότητα της εκτέλεσης κάθε συνταγής, παρουσιάζονται ένα χειμερινό μενού κάθε φθινόπωρο και ένα θερινό την άνοιξη.Στην περίπτωση των επαγγελματικών γευμάτων αλλά και κοινωνικών εκδηλώσεων, προσφέρονται οι δυνατότητες ειδικών μενού με βάση τις επιθυμίες των πελατών.

Ανοικτά από Τρίτη ως Σάββατο 20:00 – 01:00 και Κυριακή από το μεσημέρι.