Δεν φαντάζεται κάποιος ότι μπορεί να βρει ένα τόσο όμορφο, μοντέρνο εστιατόριο σε νοσοκομείο.

Κι όμως, στο ισόγειο του Ιασώ, το «Life Cuisine» είναι αποκάλυψη.

Φωτεινό, σύγχρονο, άνετο, δημιουργεί –εκτός από ευφορία– ένα κλίμα εμπιστοσύνης καθώς το βλέμμα πέφτει στην απαστράπτουσα (σαν χειρουργείο) κουζίνα του. Ο Ηπειρώτης σεφ Κώστας Στάμος έχει προσθέσει ελληνικά διαμαντάκια στο μεσογειακό μενού.

Πρώτη και καλύτερη η βραστή γίδα. λιώνει στο στόμα μαζί με μια σουπίτσα που ξεχειλίζει νοστιμιά. Ο Στάμος έχει αφομοιώσει την ουσία της παράδοσης και τη βγάζει στο πιάτο με εκσυγχρονισμένη ευγένεια.

Δεν αποκλείονται και οι μικροί νεωτερισμοί. η ψητή φέτα σε ρυζόφυλλο, με σάλτσα σύκου, είναι η μετάφραση μιας ιδέας που έχει ρίζες στην αρχαία Ελλάδα. Γενικώς η κουζίνα διαθέτει βαθιά νοστιμιά. το επιβεβαιώνουν οι φρέσκες ταλιατέλες με σολομό και πράσινο πιπέρι αλλά και το σιγοψημένο με μέλι χοιρινό καρέ.

Λεωφ. Κηφισίας 37-39, Μαρούσι,

Τηλ: 2106383029-30