Μια κάβα & ένα εστιατόριο δίπλα – δίπλα δημιουργούν την απόλυτη ιδέα/concept «κρασιού-φαγητού» . Με 1200 ετικέτες κρασιού, 100 μπύρες, 500 αποστάγματα σίγουρα δεν θα δυσκολευτείς να βρεις τι θα πιεις. Η μεγαλύτερη λίστα κρασιών στη χώρα είναι σίγουρα και η φθηνότερη αφού η επιπλέον χρέωση από την κάβα στο εστιατόριο είναι μόλις 5 ευρώ.

Με θητεία στα καλύτερα εστιατόρια της χώρας ( Funky Gourmet , Hytra, Sani Resort ) o chef  της Vinoterra  Παναγιώτης Τσίκας μαγειρεύει καθημερινά πιάτα αλλά και σύνθετα , με στόχο την αρμονική συνύπαρξη κρασιού- φαγητού . Πιάτα fusion όπως λαυράκι μαρινέ σε σόγια με rice noodles, mango & σάλτσα κάρυ ή σαλάτα με καβούρι, gazpacho τομάτας & γουακαμόλε αλλά & παραδοσιακά όπως τοματίνια με κατίκι Δομοκού, αραβική πίτα & ρίγανη ή σιγοψημένη αρνίσια σπάλα με πουρέ καρότο & σπιτική σεφταλιά.

  Η Ντίνα & ο Δημήτρης οι οικοδεσπότες της Vinoterra, θα σας κάνουν να αισθανθείτε άνετα και θα σας βοηθήσουν να διαλέξετε αυτό που πραγματικά σας ταιριάζει, τόσο στο φαγητό αλλά κυριότερα στο κρασί.