Το Άμα Λάχει ξαναγεννήθηκε! Η ιστορική ταβέρνα με τον υπέροχο κήπο που μετράει κοντά τέσσερις δεκαετίες παρουσίας στην οδό Καλλιδρομίου, τον ομορφότερο δρόμο των Εξαρχείων, αναγεννιέται και δημιουργεί μια ολόκληρη γειτονιά. Έναν πολυχώρο γεύσεων και πολιτισμού στην ιστορική αυτή γωνιά του κέντρου της πόλης.

Tο “Άμα Λάχει στης Νεφέλης” (αφορμή για το όνομα είναι η κορούλα των ιδιοκτητών) θα σου “ανοίξει” την πόρτα από την οδό Καλλιδρομίου και θα σε οδηγήσει στο καφενείο και μεζεδοπωλείο στον επάνω χώρο του νεοκλασικού κτιρίου, καθώς στον κάτω όροφο πλέον στεγάζεται το αδερφάκι της Νεφέλης, το γαλλικό μπιστρό “Άμα Λάχει στης Βιολέτ”.

Η Νεφέλη θα σου χαρίσει απλόχερα όμορφες γεύσεις με προϊόντα από όλη την Ελλάδα όπως μόνο ένα αυθεντικό μεζεδοπωλείο μπορεί, πίνοντας υπέροχα τσίπουρα (από Τύρναβο) και διαλεγμένες τσικουδιές (από Κρήτη), αλλά και δοκιμάζοντας μια μεγάλη ποικιλία από ελληνικές μπύρες σε πολύ χαμηλές τιμές. Επίσης, θα σου σερβίρει τον καφέ σου στο παραδοσιακό καφενείο καθοδηγώντας σε στο παρελθόν μέσα από μυστικά περάσματα στον πανέμορφο κήπο της που κάποτε υπήρξε προαύλιο σχολείου.

Καλλιδρομίου 69, Εξάρχεια, τηλ.: 210 3845978