Γεύση και ποιότητα σε ένα χώρο με ιδιαίτερη ατμόσφαιρα που συνδυάζει αρμονικά πέτρα και ξύλο σε διαφορετικά επίπεδα.

Διακόσμηση ευρηματική με πίνακες ζωγραφικής, χειροποίητα κεραμικά και χάλκινα φωτιστικά που φωτίζουν τις νύχτες σας. Το τζάκι δεσπόζει με την παρουσία του στο κέντρο της σάλας δίνοντάς σας ξεχωριστή ζεστασιά.

Η κουζίνα ανοικτή για να βλέπετε τα καλύτερα υλικά να μετατρέπονται σε γευστικά πιάτα.

Η παρουσίαση του δίσκου με τα ορεκτικά στο τραπέζι σας βοηθά στην επιλογή, για επιλογές όπως τυροκροκέτες, γίγαντες με χοιρομέρι, γιαπράκια, σπετσοφάϊ πηλιορίτικο, μεζές του Σέφ, φάβα Σαντορίνης, σπανακόπιτα Άρτας, μύδια-γαρίδες με ντομάτα και τυρί, σαγανάκι φλαμπέ, καθώς και εκλεκτά πιάτα με αγριογούρουνο και  στρουθοκάμηλο .

 Η πανδαισία των γεύσεων συνεχίζεται με σταβλίσια μπριζόλα, οσομπούκο, Σιφνέικη στάμνα με 4 κρέατα και τυριά, αρνάκι στη λαδόκολλα, κόκορα κρασάτο και φιλέτο μπαστούνι στο ξύλο

Κρασί από τη Ζίτσα μαζί με 30 ετικέτες από τα καλύτερα Ελληνικά κρασιά και παραδοσιακά γλυκά μήλο-κυδώνι ψητά στο φούρνο, εκμέκ κανταΐφι αλλά και δροσερό γιαούρτι με μέλι και καρύδια θα συμπληρώσουν την απόλαυσή σας.

 Νότες από κιθάρα και μπουζούκι θα σας συνοδεύουν διακριτικά-χωρίς μικρόφωνα σε έντεχνα λαϊκά και ρεμπέτικα μουσικά μονοπάτια.