Απολαύστε σπιτικά πιάτα ημέρας και λαχταριστούς μεζέδες

 Ο,τι ώρα και να είναι, στο Χαλάλι σάς περιμένουν σπιτικά πιάτα ημέρας και λαχταριστοί μεζέδες. Οταν το ρολόι χτυπήσει 12.00, στον γεμάτο φως χώρο τα στρωμένα τραπεζάκια μοιάζουν έτοιμα να υποδεχτούν τις παρέες.

Μεσημέρι: το μπαλσάμικο ραντίζει τη ρόκα, η παρμεζάνα πέφτει άφθονη σε ένα πιάτο μακαρόνια με λαχανικά και μια τηγανιά γεμίζει το τραπέζι αρώματα. Το σούρουπο, τα ποτήρια δροσίζονται με ούζο και τα πρώτα γέλια γεμίζουν την αυλή. Τα πιτάκια Καισαρείας κάνουν πικάντικη τη βραδιά, τα σμυρναίικα κεφτεδάκια με σάλτσα φρέσκιας ντομάτας και βασιλικό και το μοσχαράκι με πουρέ μελιτζάνας φλερτάρουν με το γιαουρτλού κεμπάμπ, δύο ποτήρια κρασί ξαναγεμίζουν και στο τέλος μένουν μόνο τα γλυκά.

Στο πλαίσιο μιας καινούργιας συνεργασίας το εστιατόριο Χαλάλι φέρνει στη lounge area της Lufthansa στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος γεύσεις αληθινού φαγητού που μας ταξιδεύουν στις γειτονιές της Ελλάδας. Ο σεφ Γιώργος Ζαφείρης, με σεβασμό στην ελληνική κουζίνα και την οικογενειακή παράδοση, όπως ακριβώς κάνει και στο εστιατόριο, συνδυάζει αρμονικά δημιουργία και ελληνική γαστρονομική κουλτούρα και μας προσφέρει γεύσεις που αφήνουν στον ουρανίσκο ανεπανάληπτες αισθήσεις.

​Κύπρου 86, Μπουρνάζι, τηλ. 210 5757 402