Στην οδό Δεκελείας, στο κέντρο της Αττικής, θα βρεις να παρκάρεις και δε θα μπερδευτείς. Δηλαδή, σχεδόν. Τα «Ρακομπερδέματα» είναι εκεί, δίπλα από την κάτω είσοδο του γνωστού άλσους της Νέας Φιλαδέλφειας και αγκαλιάζουν κάθε ανάγκη σου για ρακί και νόστιμο μεζέ.

Πρόκειται για μια οικογενειακή ταβέρνα, που προσφέρει σπιτικές γεύσεις στις πιο προσιτές τιμές. Από τα ορεκτικά και τα κυρίως πιάτα του μέχρι το επιδόρπιο, το εστιατόριο Ρακομπερδέματα έχει σαν βάση την Κρητική Κουζίνα. Συνταγές όπως το κατσικάκι σταμναγκάθι, το μπουρέκι μελιτζάνας με απάκι, η μαραθόπιτα και τόσα άλλα, μας αφήνουν άφωνους σε κάθε μπουκιά. Το κρασί και η ρακή των Ρακομπερδεμάτων είναι μια καθαρή και ασφαλής συντροφιά και για τους μεγαλύτερους πότες, καθώς η επόμενη μέρα ξημερώνει πάντα δίχως τον ενοχλητικό πονοκέφαλο.

Ο ήχος των Ρακομπερδεμάτων θα ακολουθήσει την παράδοση, που θέλει κάθε Παρασκευή και Σάββατο live μουσικές που είναι κι αυτές φερμένες απ'την Κρήτη. Στα ίδια πλαίσια, θα συναντήσεις και την μεγαλύτερη φιλοξενία, με ένα σέρβις παραπάνω από ευγενικό, ακόμα και τη στιγμή που στο εστιατόριο γίνεται το αδιαχώρητο.

Για τέτοιες ώρες και ημέρες, που δεν πέφτει καρφίτσα, προσέχουμε να κλείνουμε τραπέζι online μέσω e-table.gr από νωρίς, για όλη την παρέα, έχοντας και την ευκαιρία να κερδίσουμε εντελώς δωρεάν έκπτωση -10% στον τελικό μας λογαριασμό. Καλή απόλαυση!