Μια καλά κρυμμένη... “καβάτζα” βρίσκεται στα στενάκια του Κολωνακίου με μυρωδιές και γεύσεις που οδηγούν κατευθείαν στο τραπέζι για σπιτικό, μαμαδίστικο φαγητό!

Οι ιδιοκτήτες της Κavatza, επέλεξαν αυτό το όνομα για το εστιατόριό τους ώστε να ταιριάζει με τον χαρακτήρα του: φιλικό περιβάλλον, σπιτική κουζίνα που εύκολα μπορεί να γίνει η καβάτζα-το στέκι των καλοφαγάδων! Ένα μέρος, που ο καθένας τρώγοντας ξεφεύγει από τη ρουτίνα του κέντρου και βρίσκει σπιτική ηρεμία, που πολλοί από εμάς, αναζητάμε στο lunch break από τη δουλειά!

Η Κavatza, στα 2 χρόνια λειτουργίας της, έχει ήδη γίνει σταθερή αξία για τους κατοίκους του Κολωνακίου και όχι μόνο, αφού η πελατεία της αυξάνεται καθημερινά! Σίγουρα αυτό οφείλεται τόσο στο ευχάριστο περιβάλλον όσο και στην ποιότητά του μαγαζιού.

Στην Κavatza, θα βρείτε πληθώρα λαχταριστών σπιτικών φαγητών, που παρασκευάζονται καθημερινάβάσει παραδοσιακών συνταγών, με τα πιο φρέσκα υλικά!

Το ψωμάκι τους, έρχεται καθημερινά από τη Χαλκίδα και τα προϊόντα τους, αναλόγως με την εποχή, ταπρομηθεύονται αποκλειστικά από Έλληνες παραγωγούς!

Κι ότι μένει στο τέλος της ημέρας; Φυσικά και δεν καταψύχεται αλλά προσφέρεται στους άστεγους του Δήμου Αθηναίων.11.5 euro/ ανά άτομ

  Σπευσίππου 30, Κολωνάκι
  210 72 41 862