10.30 το πρωί και έχει ήδη σχηματιστεί ουρά έξω από το σουβλατζίδικο του κυρ Κώστα, στην πλατεία Αγ. Ειρήνης. Στηνόμαστε κι εμείς λοιπόν στην ουρά, όχι τόσο για να παραγγείλουμε, καθώς τον κύριο Κώστα και τα εξαιρετικής ποιότητας υλικά του τα γνωρίζουμε χρόνια, αλλά για να μάθουμε καλύτερα και με περισσότερη λεπτομέρεια την ιστορία και το ταξίδι που ξεκίνησε με επιτυχία το 1946 και συνεχίζεται μέχρι σήμερα.

Ο πατέρας του κ. Κώστα, ο κ. Τάσος, ξεκίνησε το 1946 με ένα καροτσάκι και με τη φιλοσοφία του «Καλό, ποιοτικό και γρήγορο φαγητό» να πουλάει σουβλάκια. Ο κόσμος έδειξε μεγάλη ανταπόκριση και στο φαγητό αλλά και στη φιλοσοφία του κ. Τάσου. Έτσι, την ίδια χρονιά και με μεγάλη ευχαρίστηση που η φιλοσοφία του είχε ευδοκιμήσει, ανοίγει το πρώτο του μαγαζί στην οδό Αγ. Ειρήνης 7, στη στοά «Λεβή». Το 1984 μεταφέρει το μαγαζί του στην πλατεία της Αγ. Ειρήνης, όπου βρίσκεται μέχρι και σήμερα: Ένα μικρό μαγαζί, με τραπεζάκια στον εξωτερικό του χώρο.

Δίπλα στον κ. Τάσο, από μικρή ηλικία, βρισκόταν πάντα ο γιος του, Κώστας. Ο ίδιος αγάπησε και έμαθε εξαιρετικά την τέχνη του πατέρα του και χωρίς να αλλάξει το παραμικρό από τις συνταγές του, συνεχίζει να«τυλίγει» την παράδοση της οικογενειακής επιχείρησης και να μας την προσφέρει φρεσκότατη. Καθημερινάαπό τις 6.00 το πρωί, ο κ. Κώστας προμηθεύεται φρέσκα λαχανικά, εξαιρετικής ποιότητας κρέατα καιφυσικά τον ολόφρεσκο κιμά όπου μαζί με την γυναίκα του πλάθουν νοστιμότατα μπιφτεκάκια! Η επιλογή που σας προτείνουμε:

*Ποικιλία special. Αποτελείται από 2 καλαμάκια χοιρινά, 2 μπιφτεκάκια, φρεσκοκομένες τηγανιτές πατάτες, τοματούλες, πίτες και σπιτική sauce 8.00 ευρώ

Πλατεία Αγ. Ειρήνης 2. Μομαστηράκι. 210 32 32 971