Κρυμμένο στην Αγαμέμνωνος, ένα μικρό στενάκι κοντά στο μετρό του Χολαργού, ανακαλύψαμε το Τσιπουρίτο, που μετράει μόλις ένα μήνα ζωής.
Με τη λέξη, "τσιπουρίτο" που είναι και το όνομά του, προσδιορίζει εύστοχα το concept του, που δεν είναι άλλο από την άμεση σύνδεση της παράδοσης με τη φρεσκάδα του νέου!
Το Τσιπουρίτο, σέβεται τις αρχές του παραδοσιακού τσιπουράδικου, δηλαδή μεζεδάκια σε χαμηλές τιμές και παρεϊστικο κλίμα, δημιουργώντας παράλληλα μια παιχνιδιάρικη νότα που το χαρακτηρίζει. Πως? Από τις μικρές αλλαγές στη βάση των κλασικών συνταγών τσιπουράδικου, μέχρι το πρωτοπόρο τσιπουρίτο που προσφέρει!
Το Τσιπουρίτο ήταν ιδέα του Παύλου Ζαχαρή! Ο Παύλος που ήταν πάντα λάτρης του καλού φαγητού, έψαχνε ως καταναλωτής ένα τσιπουράδικο στη γειτονιά του, για να τρώει με την οικογένεια του. Όταν είδε πως δεν υπήρχε κάτι αντίστοιχο, αποφάσισε να το υλοποιήσει ο ίδιος με σκοπό του, να σερβίρει στον κόσμο, ακριβώς αυτά που θα ήθελε να βρει και αυτός, σε ένα τσιπουράδικο. Ποιοτικούς νόστιμους μεζέδες σε χαμηλές τιμές.
Η επιλογή των υλικών γίνεται από τον ίδιο και τη γυναίκα του καθημερινά, ενώ ο chef περιμένει στην κουζίνα για να δημιουργήσει υπέροχες συνταγές! Οι πρώτες ύλες που αγοράζουν, είναι πάντα σε μικρές ποσότητες, γιατί προτιμούν να τελειώσει κάποιο από τα φαγητά πιο γρήγορα παρά να έχουν "στοκ" στην κουζίνα τους, στην οποία για τον ίδιο λόγο, απαγορεύεται αυστηρά η είσοδος στο φούρνο μικροκυμάτων! Αν είστε τυχεροί μπορεί να πετύχετε και πιάτο ημέρας, το οποίο υπάρχει μόνον όταν ο Παύλος βρει κάτι "extra", που θα του τραβήξει την προσοχή, στην αγορά.
Η δική μας γνώμη είναι, πως ο Παύλος έχει καταφέρει να δημιουργήσει έναν ευχάριστο χώρο με νόστιμους μεζέδες σε πάρα πολύ καλές τιμές και για όλες τις ηλικίες!

Αγαμέμνωνος 23 Χολαγργός. 210 65 11 307 από 17:00-01:30