Μεσημέρι μιας αρκετά ηλιόλουστης ημέρας και εμείς βρισκόμασταν για ακόμη μια φορά στο Γκάζι. Την προσοχή μας κέντρισε ένα καινούριο, τότε, μαγαζί, το Gazi College. Όχι τόσο επειδή ήταν καινούριο, όσο για το ευφάνταστο design του. Βιομηχανικό, όπως υπήρξε κάποτε και ολόκληρη η περιοχή του Κεραμεικού και "στημένο" σαν αμερικάνικη κολλεγιακή τραπεζαρία, από εκείνες που βλέπουμε στις ταινίες! 

Με μεγάλα ξύλινα τραπέζια, βιβλία στους τοίχους και μαυροπίνακες με το μενού! Ο κατάλογος για καφέ και φαγητόπου πήραμε στα χέρια μας, έμοιαζε με σχολικό τετράδιο και οι τιμές που αναγράφονταν επάνω του ήταν κάτι παραπάνω από ικανοποιητικές για τα πορτοφόλια μας. Παραγγείλαμε λοιπόν και περιμέναμε να δούμε αν η γεύση θα είναι τόσο ικανοποιητική όσο το περιβάλλον και η τιμή.

Και τελικά... όχι μόνο ήταν! Μας άφησε και πάρα πολύ ευχαριστημένους! Γι' αυτό, από τότε, το συγκαταλέγουμε στα αγαπημένα μας!
Το μενού που σας προτείνουμε είναι το παρακάτω…
*Cobb Salad με στήθος κοτόπουλου, crispy bacon, αγγούρι, τυρί, αυγό, ελιές, τομάτα, πράσινη σαλάτα και honey mustard sause 6.00 ευρώ

*Πατάτες τηγανιτές με τυρί cheddar και crispy bacon 4.40 ευρώ

*American Hot-Dog με χωριάτικο λουκάνικο, καραμελωμένα κρεμμύδια, σαλάτα coleslaw και δύο sause μουστάρδα και BBQ 3.90 ευρώ
*Pizza BBQ college με BBQ sause, pepperoni, prosciutto cotto και mozzarella 6.10 ευρώ
*Δύο μπύρες  4.00 ευρώ / το τμχ

Περσεφόνης 53 Γκάζι. 210 34 22 112   07:00-04:00