Ο Μπούσουλας




Έτσι λοιπόν, ένα μαγαζί με αυτό το όνομα δε θα μπορούσε παρά να έχει άμεση σχέση με τη θάλασσα και στην κουζίνα του να πρωταγωνιστούν τα θαλασσινά. Από οστρακοειδή και μαλάκια μέχρι φρέσκα ψάρια, τα οποία ο ιδιοκτήτης του εστιατορίου, ο κύριος Βαγγέλης, διαλέγει καθημερινά από την αγορά. Στη συνέχεια, τα παραδίδει στον chef που κρατάει το τιμόνι της κουζίνας του κι έπειτα, φρεσκομαγειρεμένα και αχνιστά τα σερβίρει στα τραπέζια, πάντα χαμογελαστός και ευδιάθετος.

Η φιλοσοφία του για τη δημιουργία του ΜΠΟΥΣΟΥΛΑ; Να φέρει ξανά στην επιφάνεια, εκτός από τις ξεχασμένεςγεύσεις του μεζετζίδικου, τα ανθρώπινα συναισθήματα που συντρόφευαν την ιεροτελεστία των συναντήσεων των μικρασιατών προσφύγων του Βόλου, από όπου και κατάγεται και ο ίδιος. Χαρακτηριστικά μάς είπε: «Η πυξίδα μας, ο δικός μας μπούσουλας σε αυτό το μαγαζί, είναι η ανθρώπινη επαφή, ο νόστιμος μεζές, η ευχάριστη παραμονή και η διασκέδασή σας!» Περίπου 20-22 ευρώ το άτομο.

Διευθύνση: Ηρώων Πολυτεχνείου 85, Καισαριανή
Τηλέφωνα: 213 00 43 324    Καθημερινά 11:00-00:30

Πηγή: gourmetandcheap

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα, αποκλειστικά ρεπορταζ και ειδήσεις απο όλο τον κόσμο