Το Ακάνθους το απόλυτο καλοκαιρινό στέκι...

σηματοδοτεί την έναρξη της θερινής περιόδου από τις 8 Απριλίου, υποσχόμενο γεύση, θάλασσα και... πολύ διασκέδαση!! Aυτό το καλοκαίρι επιφυλλάσοντας μία ακόμα  μεγάλη...γευστική έκπληξη.

Η ψαροταβέρνα «Παπαϊωάννου» έχει καταφέρει να κερδίσει το πιο φανατικό κοινό, προσφέροντας το πιο γευστικό ψάρι στην Αθήνα! Αυτό το καλοκαίρι έρχεται στην παραλιακή και ενσωματώνεται στο πιο πετυχημένο  hot spot της παραλιακής , το Aκαnθus! Για βραδιές με εξαιρετική ποιότητα ψαριού δίπλα στη θάλασσα, μόνο στον [email protected] στην παραλία του Αστέρα Γλυφάδας από την 1η Μαίου!

Το Aκαnθus είναι το ιδανικότερο μέρος για να φτάσει η καλοκαιρινή διάθεση στα κόκκινα!  Η «νησιώτικη» ατμόσφαιρα μπροστά στη θάλασσα,  σε συνδυασμό με τα ακούσματα mainstream ξένης και ελληνικής μουσικής, έκαναν το Ακάνθους must στην διασκέδαση του καλοκαιριού  για...  7η συνεχή χρονιά στην παραλία του  Αστέρα Γλυφάδας.

Το καλοκαιρινό Ακάνθους είναι ανοιχτό στον πανέμορφο χώρο του δίπλα στη θάλασσα, κάθε βράδυ από Δευτέρα μέχρι και Κυριακή είτε για φαγητό στο section του εστιατορίου με μία πολύ ποιοτική κουζίνα κυρίως μεσογειακή, είτε στο χώρο της ψαροταβέρνας «Παπαϊωάννου» για ποιοτικό ψάρι.

Όσοι επιθυμούν να έρθουν  για ποτό θα επιλέξουν  το χώρο  του club που είναι διαμορφωμένος με  καναπέδες ποτού ή απλά μπορούν να απολαύσουν το ποτό τους  σε ένα από τα τρία bar που υπάρχουν στο Ακανθούς.

Ημέρες Λειτουργίας:  Δευτέρα με Κυριακή

Παραλία Αστέρας Γλυφάδας,  Τηλέφωνο κρατήσεων 210.9680800