Πολλές γενιές μπακάλικου ζωντανεύουν στην σάλα αυτού του μεζεδοπωλείου που ξεκίνησε από την Αγία Βαρβάρα και επέκτεινε τη δράση του στη Γλυφάδα. Το φαγητό, σε τεράστιες μερίδες, έρχεται σε σέσουλες, λαδόκολλες και χάλκινα τηγάνια. Κάποια πιάτα ξεχωρίζουν, άλλα χρειάζονται μια μικρή αναθεώρηση, σε γενικές γραμμές πάντως θα τα χαρείτε, όπως και την αυθεντική ατμόσφαιρα... "μπακαλόγατου" - μέχρι την παραμικρή λεπτομέρεια.

Ο εξωτερικός άνετος και φωτεινός χώρος. Μοντέρνα φωτιστικά και κατακόκκινες καρέκλες, μαζί με όλα τα πολύχρωμα προϊόντα στα ράφια συνθέτουν ένα χαρούμενο σκηνικό. Παντού ράφια γεμάτα βαζάκια, κονσέρβες και κάθε λογής προϊόντα που θα έβρισκες σε ένα μπακάλικο.

Το ψυγείο είναι γεμάτο παραδοσιακά τυριά και αλλαντικά ελληνικά αλλά και εισαγωγής. Στη νοσταλγική ατμόσφαιρα συνεισφέρουν και τα βαζάκια με τα σπιτικά γλυκά του κουταλιού και τις καραμέλες. Σαλάτα Δράμι, πανδαισία λαχανικών με γραβιέρα Κρήτης, σαλάτα Σαντορινιά, Κωνσταντινοπολίτικο, μποχτσαδάκια στη σχάρα.

Το αδερφάκι του ομώνυμου μεζεδοπωλείου της Αγίας Βαρβάρας, σε έναν αεράτο και φωτεινό χώρο στη Γλυφάδα. Η φιλοσοφία της διακόσμησης ακολουθεί το ίδιο στυλ, δηλαδή κυριαρχεί η αίσθηση του μπακάλικου του παρελθόντος, με τα άπειρα βαζάκια και μπουκαλάκια στα ράφια, τη λαδόκολλα στα τραπέζια και την παλιά ζυγαριά.

Αλλά και στο μενού υπάρχει συγγένεια, αφού πρωταγωνιστούν οι αυθεντικές συνταγές της μικρασιάτισσας γιαγιάς όπως γκιουζλεμέδες, μποχτσαδάκια, μπουγιουρντί και χανουμάκια στη χόβολη, ενώ υπάρχουν και θαλασσινά πιάτα. Δίνεται έμφαση στα εμβληματικά τοπικά προϊόντα, κυρίως της βόρειας Ελλάδας, χωρίς να λείπουν και κάποιες επιλογές από την υπόλοιπη χώρα.