Η Λώρα και ο Γιώργος, το Willy's, το έχουν κάνει δεύτερο σπίτι τους! Χάρη σε εκείνους πήγαμε για πρώτη φορά, ως προσκεκλημένοι τους. Μόλις φτάσαμε στο μαγαζί, αντικρίσαμε αυτό ακριβώς που μας είχαν περιγράψει...Ένα μικρό, ντελικάτο εστιατόριο με ευχάριστη ατμόσφαιρα! Σαν εκείνα του εξωτερικού! Ένας ζεστός και φιλόξενος χώρος, όπως ακριβώς και ο ιδιοκτήτης του, ο κ. Willy!

Ο Willy για τη δημιουργία του εστιατορίου του είχε σαν οδηγό αυτές τις λέξεις. Ντελικάτο και ιδιαίτερο! Έτσι, σήμερα μετράει τον εικοστό τέταρτο χρόνο από τη «γέννησή» του. Με τη βοήθεια της σεφ Νορβηγίδας φίλης του, του αδελφού και της μητέρας του, κατάφερε να παντρέψει τις νόστιμες συνταγές με την καλή ποιότητα των προϊόντων και την τέχνη με το μεράκι του.

 Έχοντας πάντα στο μυαλό του τη συνεχή βελτίωση και τη συνέπεια, το αποτέλεσμα αφήνει κάτι παραπάνω από ευχαριστημένους τους φίλους που εμπιστεύονται τον ίδιο αλλά και το μαγαζί του.
Το μενού του Willy’s περιλαμβάνει κυρίως πίτσες και μακαρονάδες, αλλά και πολλά ακόμα νοστιμότατα πιάτα, όπως πρωτότυπες πίτσες σικάλεως και μίνι μπεργκεράκια που προσφέρει κάθε Παρασκευή και κοστίζουν μόλις 1 ευρώ το τεμάχιο!!!

Διευθύνση: Δημοσθένους 54, Καλλιθέα
Τηλέφωνα: 210 95 33 033
Ωράρια: 17:00 εώς 00:00
Delivery: 20.00 έως 00.00