Πόσοι από εμάς, σε ταξίδι μας στη βόρεια Ελλάδα, έχουμε δοκιμάσει γύρο που όμοιό του δεν έχουμε ξαναγευτεί??
Πόσοι από εμάς, επιστρέφοντας στην Αθήνα, δεν έχουμε νοσταλγίσει αυτό το γύρο, όταν βρισκόμαστε σε αντίστοιχα αθηναϊκά ψητοπωλεία??
Για όλους εμάς λοιπόν τα νέα είναι κάτι παραπάνω από καλά!!!  Το "Πιάτσα Τυλιχτό", ήρθε στη Γλυφάδα για να μας προσφέρει, εκτός των άλλων και αυτόν τον βορειοελλαδίτικο, νοστιμότατο γύρο!!!

Μπορεί να είναι πολύ νέο, αλλά μετράει χρόνια εμπειρίας στο χώρο των γεύσεων, καθότι είναι το αδερφάκι του "Πιάτσα Καλαμάκι"!
Σε αντίθεση με το Πιάτσα Καλαμάκι όμως , που εστιάζει στα καλαμάκια του και τον γύρο του τον προσφέρει μόνο σε μερίδα, το Πιάτσα Τυλιχτό ήρθε με ανανεωμένο concept! Καθόλου καλαμάκια, έμφαση στο γύρο κάθε είδους, φιλετίνια χοιρινά ή κοτόπουλου και κεμπάπ που τα συστήνει… τυλιχτά!! Δημιουργώντας έτσι την καλύτερη και την πιο στοχευμένη πιάτσα, της Αττικής τολμώ να πώ, για Τυλιχτό!!

Ο κατάλογός του, είναι μικρός και με φοβερές τιμές!!! Πέντε σαλατούλες, μερικά ορεκτικά από τα οποία εμείς ξεχωρίσαμε τις φρεσκοκομμένες και φρεσκοτηγανισμένες πατάτες, κοτόπουλα σούβλας(μισά ή ολόκληρα), γύρο χοιρινό, γύρο κοτόπουλο, κεμπάπ, φιλετίνια κοτόπουλου, φιλετίνια χοιρινά και γύρο και εδώ την προσοχή σας παρακαλώ, από μοσχαράκι γάλακτος.. Για αυτούς που δεν αγαπούν το ξύγκι και προσέχουν τη σιλουέτα τους… Οι επιλογές για να τα απολαύσετε είναι δύο.. Η κλασική και αγαπημένη πίτα αλλά και η αραβική ή όπως τη λένε τα παιδιά "το μπουρί" !

Διαλέγετε πίτα και τη γεμίζετε με ο,τι σας κάνει όρεξη από τα παραπάνω!!! Εμείς φυσικά συστήνουμε ή γύρο από μοσχαράκι γάλακτος ή με φιλετίνια χοιρινά ή κοτόπουλου… Αυτά δηλαδή που δεν έχουμε συναντήσει σε άλλο κατάλογο ψητοπωλείου… 

Στο Πιάτσα Τυλιχτό, μπορείτε να απολαύσετε τα τυλιχτά σας σχεδόν όλες τις ώρες της ημέρας και της νύχτας γιατί μένει ανοιχτό από τις 12:00 το μεσημέρι έως τις 06:00 το πρωί καθημερινά! Διαλέγετε ώρα και μέρα, διαλέγεται και "γέμιση" για την πίτα σας ανάλογα με την όρεξη και κάθεστε σε ένα από τα όμορφα τραπεζάκια του, στον υπέροχα διακοσμημένο χώρο, που έχει επιμεληθεί η Ερμίνα Βασιλειάδη, διακοσμήτρια και σύζυγος ενός από τους ιδιοκτήτες του, του Νίκου Καλλιγά!

Περισσότερα λόγια είναι περιττά.. Αφήνουμε τις φωτογραφίες παρακάτω να "μιλήσουν"!!!