Τη «Θράκα Αράχωβα» την ανακαλύψαμε σε μια από τις βόλτες μας, στα στενάκια της Αγίας Παρασκευής.Πρόκειται για ένα ψητοπωλείο τελείως διαφορετικό σε σχέση με όλα αυτά που έχουμε δει μέχρι σήμερα!

Ο χαρακτήρας του είναι ιδιαίτερα οικείος και ανεπιτήδευτος, καθώς οι ιδιοκτήτες του έχουν επιλέξει για τη διακόσμησή του από παιδικές ζωγραφιές μέχρι graffiti, πρωτότυπα φωτιστικά και μοντέρνα ξύλινα τραπέζια, συνθέτοντας έτσι μια νότα διαφορετικότητας και προδιαθέτοντάς μας για το ευχάριστο κλίμα που επικρατεί!Η ιδέα για τη δημιουργία της «Θράκας Αράχωβα» προέκυψε στους ιδιοκτήτες της, από το ομώνυμο ψητοπωλείο του Χαλανδρίου, στο οποίο ήταν "φανατικοί" πελάτες!

Με αφορμή αυτό, αλλά και τη μεταξύ τους πολύχρονη φιλία (είναι φίλοι από το Γυμνάσιο!), οι 4 ιδιοκτήτες αποφάσισαν πέρυσι το καλοκαίρι να δημιουργήσουν τη δική τους «Θράκα Αράχωβα», στην οποία δουλεύουν όλοι μαζί με αδιαμφισβήτητο κέφι και μεράκι, όπως γίνεται πάντα σε μια παρέα.Αυτό όμως που κάνει τη Θράκα Αράχωβα πραγματικά ξεχωριστή είναι τα χειροποίητα χοιρινά καλαμάκια της. Εμείς περνούσαμε από εκεί τυχαία το πρωί και "πιάσαμε" τους ιδιοκτήτες να ετοιμάζουν τα καλαμάκια της ημέρας. 

Το νόστιμο φαγητό που έφτασε στο τραπέζι μας ήταν ο λόγος που επιλέξαμε και σας συστήνουμε την «Θράκα Αράχωβα»! Το μυστικό της, δεν θα σας το αποκαλύψουμε… Θα σας αφήσουμε να το ανακαλύψετε και να το απολαύσετε μόνοι σας… Καλή σας όρεξη!!

Διευθύνση: Ελευθερίας 2, Αγία Παρασκευή
Τηλέφωνα: 210 60 84 100
Ωράρια: 12:30 εώς 00:30