Υπάρχει χρόνια στη γειτονιά του Κεραμικού και έχει αποτελέσει στέκι πολλών ορκισμένων μουσικόφιλων και μη, λόγω των live που διοργάνωνε, της ιδιαίτερα καλλιτεχνικής, διακόσμησής του και του ευχάριστου, φιλόξενου, περιβάλλοντός του.

Το Νοέμβριο του 2011, το “Σαλαντίν” άλλαξε χέρια! Οι καινούριοι ιδιοκτήτες του, αποφάσισαν να μην πειράξουν καθόλου το χώρο και τη διακόσμηση και το μόνο καινούριο που “έφεραν” μαζί τους, ήταν η… κουζίνα!

Ο κατάλογος ποικίλλει από νόστιμα μεζεδάκια για όλα τα γούστα… κρεατάκια και ψαρικά φιγουράρουν στα στάνταρ πιάτα του καταλόγου, ενώ τα πιάτα ημέρας, έρχονται να εμπλουτίσουν τις επιλογές μας!

Τα πάντα παρασκευάζονται αυθημερόν από πρώτης ποιότητας υλικά, βάση ελληνικών παραδοσιακών συνταγών!

Ο μανάβης και ο χασάπης τους επισκέπτονται καθημερινά φέρνοντας για την κουζίνα του Σαλαντίν, τα καλύτερα από τα προϊόντα τους, ενώ οι ιδιοκτήτες του, κατεβαίνουν ανελλιπώς στην ψαραγορά,ψάχνοντας και επιλέγοντας ότι πιο φρέσκο βγάζει η θάλασσα αναλόγως με την εποχή!

Το ευχάριστο κλίμα δεν λείπει και οι παλιές συνήθειες δεν ξεχνιούνται στο Σαλαντίν, γι αυτό και σεις όπως και μείς,είναι πιθανό να πετύχετε κάποιο από τα lives που γίνονται, σταθερά Κυριακές και μερικές φορές και μεσοβδόμαδα…

Μια βόλτα μέχρι τον Κεραμικό, θα σας πείσει, ότι το value for money, σε αυτό το μαγαζί, ισχύει και με το παραπάνω!