Μάρτιος του 2013, το Bootleg έκανε την εμφάνισή του, στο Χολαργό και έφερε μαζί του την ανατροπή, για τα δεδομένα της περιοχής..

Ένα καλαίσθητο μαγαζί, με ευχάριστο κλίμα και εξυπηρετικό σέρβις, που είναι ανοιχτό καθημερινά, από τις εννιά το πρωί έως αργά το βράδυ! Οι λόγοι για να το επισκεφθεί κανείς, ποικίλλουν, καθώς προσφέρεται για καφέ και τσιμπήματα από το πρωί και για δροσερά κοκτέιλ, υπό τους ήχους funk και soul, μέχρι αργά το βράδυ!

Εμείς το επισκεφτήκαμε πρώτη φορά, με τη φίλη μας τη Γωγώ, από την οποία μάθαμε και για την ύπαρξη του..

Ξεφυλλίζοντας τον κατάλογο, “πέσαμε” πάνω στις σελίδες με τα τσιμπήματα.. Σαντουιτσάκια, σαλάτες και hot dogs.. Ήταν αργά για να παραγγείλουμε, περασμένες 23:00, οπότε αποφασίσαμε πως την επόμενη κιόλας μέρα, θα κάναμε μια στάση από κει, μια πιο λογική ώρα, για να τα δοκιμάσουμε… Έτσι και έγινε… Παραγγείλαμε, δοκιμάσαμε, ενθουσιαστήκαμε και επειδή πετύχαμε τους ιδιοκτήτες, κάναμε επιτόπου την πρότασή μας και μάθαμε και λίγα πράγματα για την ιστορία του…

Ήταν η ιδέα, δύο καλών φίλων, που αποφάσισαν να δημιουργήσουν ένα χώρο, για κάθε ηλικία, εστιάζοντας στην ποιότητα, στην άμεση σχέση με τον κόσμο και στο φιλόξενο κλίμα!

Όσο για το όνομα του, “Bootleg”, μάθαμε πως, συνδέεται με την περίοδο της ποτοαπαγόρευσης στην Αμερική, που φλασκιά με παράνομο αλκοόλ, κρύβονταν μέσα σε μπότες, για την λαθραία διακίνησή του…

Εμείς πιστεύουμε πως μια επίσκεψη αρκεί, για να σας κερδίσει και να σας κάνει να πάτε και να ξαναπάτε και να ξαναπάτε…