Μετά από βραδιές σε μπαράκια, των οποίων απαραίτητη προϋπόθεση είναι το πολύ ποτό, ο χορός και η καλή διάθεση, οι περισσότεροι από εμάς ψάχνουμε ένα μέρος που να μένει ανοιχτό μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες, για να χορτάσουμε την πείνα μας.

Θέλουμε να φάμε κάτι γρήγορο, νόστιμο, λαχταριστό και φυσικά ποιοτικό. Υπάρχει λοιπόν κάτι πιο νόστιμο και λαχταριστό από μια μακαρονάδα; Ειδικά όταν αυτή η μακαρονάδα συνδυάζει και το γρήγορο και το ποιοτικό, έχουμε την τέλεια συνταγή! Και το όνομα αυτής... Quick Pleasure! 

Μια γρήγορη ευχαρίστηση για όλους εμάς που δηλώνουμε οπαδοί των ζυμαρικών. Ένα μικροσκοπικό μακαρονάδικο στην Ιάκχου στο Γκάζι, με τεράστια ποικιλία ζυμαρικών για να διαλέξουμε: Fusilli, Spaghetti, Penne, Cappelleti, Ravioli, Papardelle, Tagliatelle. Kαι πολλές σάλτσες για να τα συνοδεύσουμε: Αmatriciana, Pesto, Carbonara, Bolognese, Pomodori, Polo κ.ά. Η χάρη του Quick Pleasure όμως δε σταματά εδώ, αφού καινοτομεί με τις κωνικές τραγανές πίτσες του! Που μπορεί να φαίνονται μικρές αλλά χωρούν όλα τα αγαπημένα μας υλικά.

Και για όσους... προσέχουν τη γραμμή τους, το Quick Pleasure έχει τη λύση! Αφού στο ψυγείο του βρήκαμε δροσερές σαλατούλες. Και γι’ αυτούς που θέλουν να συνεχίσουν με ποτό και να "συνοδεύσουν" τη μακαρονάδα τους, το μαγαζί έχει εφοδιάσει το ψυγείο του με κρύες μπύρες καθώς και 2 είδη κρασιών, λευκό και κόκκινο.

Εμείς δοκιμάσαμε και σας προτείνουμε:
*Penne Amatriciana (τομάτα, μπέικον, σκόρδο, κρεμμύδι, αρωματικά) 5.50 ευρώ
*Fusilli Polo (κοτόπουλο και κρέμα μουστάρδας) 5.50 ευρώ
Ελπίζουμε να το ευχαριστηθείτε όπως άλλωστε και εμείς από θέμα γεύσης και φυσικά… τιμής αφούπληρώσαμε 8.00 ευρώ / ανά άτομο.