Το συναντήσαμε στο νούμερο 129, στην Οδό Ερμού. Το όνομά του αποπνέει κάτι το ιδιαίτερο. Και τι πιο ιδιαίτερο από Ινδικές νοστιμιές, στο κέντρο της Αθήνας! «Indian Masala» λοιπόν, που σημαίνει «Ινδική Νοστιμιά».

Η ιδέα για τη δημιουργία του εστιατορίου ήταν του κυρίου Αλή. Αφορμή στάθηκε η έλλειψη καλού, παραδοσιακού ινδικού φαγητού στην περιοχή. Έτσι λοιπόν η αγάπη του για αυθεντικό ινδικό φαγητό έγινε πραγματικότητα! Κι εμείς σπεύσαμε να καθίσουμε στο όμορφο, ασιατικά διακοσμημένο, εσωτερικό του και να μυηθούμε, μέσα από αρώματα και γεύσεις, στην Ινδική κουζίνα του.

Το... νόστιμο πράγμα αργεί να γίνει κι έτσι περιμέναμε αρκετά μέχρι να έρθει η παραγγελία μας, αφού όλα τα πιάτα του εστιατορίου παρασκευάζονται την ίδια στιγμή!Μαζί με τα κυρίως πιάτα, η ευγενέστατη Κωνσταντίναπροθυμοποιήθηκε να μας δείξει τον παραδοσιακό τρόπο που οι Ινδοί τρώνε τα συγκεκριμένα φαγητά. Τι καλύτερο για εμάς που διψάμε συνεχώς για περισσότερες πληροφορίες γύρω από τη διεθνή κουζίνα!Έτσι λοιπόν αφήσαμε τα μαχαιροπίρουνα και το αριστερό μας χέρι κάτω απ’ το τραπέζι, ενώ το δεξί παρέμεινε επάνω για να κάνει όλη τη «δουλειά». Η διαδικασία αυτή, που είναι προαιρετική, ήταν άκρως διασκεδαστική και σας την προτείνουμε. Όπως επίσης και τα πιάτα που παραγγείλαμε και επιβεβαιώνουν, με τον πιο νόστιμο τρόπο, το όνομα του εστιατορίου!Από το μενού επιλέξαμε:

*Spinach and mushroom salad με σπανάκι και μανιτάρια αναμειγμένα με ντοματάκια,κρεμμύδι καικόλιανδρο 7.00 ευρώ

*Chicken tikka masala, κοτόπουλο με γιαούρτι και μπαχαρικά,μαγειρεμένο σε σάλτσα τομάτας 10.00 ευρώ

*Chicken tikka, φιλέτο κοτόπουλο ταντούρι,μαριναρισμένο με γιαούρτι και σπέσιαλ ταντούρι

μπαχαρικά και σαλάτα 9.80 ευρώ

*Mushroom rice, μπασμάτι ρύζι με μανιτάρια (για να συνοδεύσετε τα παραπάνω πιάτα) 6.50 ευρώ

*Nan bread, πίτα ψημένη σε φούρνο ταντούρι 2.50 ευρώ

*Δύο μπουκαλάκια εμφιαλωμένο κρασί λευκό και ροζέ από 3.50 ευρώ / το τμχ

Πληρώσαμε 21.15 ευρώ / ανά άτομο