Το Δεκέμβριο του 2008 στη Ζωοδόχου Πηγής στα Εξάρχεια, μας καλωσόρισε για πρώτη φορά το Pango’s. Το όνομά του προήλθε από τα αρχικά των ονομάτων των ιδιοκτητών του -Παντελούκας Γιώργος και Γώγος Ηλίας- καθώς επίσης και από τον πάγκο (pango) εργασίας τους, στον οποίο παρασκευάζονται όλα τα γευστικά εδέσματα.

Σκοπός τους ήταν η δημιουργία ενός bistro, ευρωπαϊκών προδιαγραφών, στο κέντρο της πόλης μας! Εκεί που θα μπορεί ο καθένας από εμάς, που αγαπά το νόστιμο και καλό φαγητό, να διαλέξει μέσα από τη μεγάλη ποικιλία ελληνικών, ιταλικών και γαλλικών γεύσεων.
Τα πάντα είναι φρεσκότατα και χειροποίητα! Από τις δροσιστικές σαλάτες, μέχρι τα λαχταριστά γλυκά του. Μπορείτε να καθίσετε να τα απολαύσετε σε ένα από τα πολλά τραπεζάκια του ή αν είστε βιαστικοί να τα πάρετε στο χέρι (to go). 

Εμείς καθίσαμε, επιλέξαμε, φάγαμε και σας προτείνουμε!

*Σαλάτα σπανάκι με semi dry tomatoes, σταφίδες αρωματισμένες με brandy, κουκουνάρι, ρόδι, κατσικίσιο τυρί παναρισμένο με σουσάμι και balsamico sesame oil dressing 7.70 ευρώ

*Carbonara style open sandwich με μείγμα τυριών, καβουρδισμένο bacon, μανιτάρια και carbonara creamy dressing 6.30 ευρώ

*Grilled garden wrap με μαριναρισμένες πιπεριές σχάρας, καλαμπόκι, φρέσκα ζουμερά μανιτάρια, αβοκάντο και creamy cheddar cheese 4.90 ευρώ, για τους vegetarian φίλους

*Δύο san pelegrino 2.00 ευρώ /το τμχ

Η καλή ποιότητα των προϊόντων, η χαμηλή τιμή, το φιλικό και ευχάριστο περιβάλλον είναι τα βασικά συστατικά που κάνουν το Pango’s επιλογή μας και το λόγο για τον οποίο σας το συστήνουμε ανεπιφύλακτα!

Εμείς πληρώσαμε 11.45 ευρώ / ανά άτομο.

Διευθύνση: Ζωοδόχου Πηγής 5, Εξάρχεια   τ. 210 38 34 753  Ω.Λ. 07.00-20.00