Έντονα επηρεασμένο από τη Santa Fe -πόλη του Μεξικού- το ομώνυμο εστιατόριο στο Χαλάνδρι ξεχωρίζει για τις αυθεντικές μεξικάνικες γεύσεις του, τις απολαυστικές margarita και για τον ιδιαίτερα διακοσμημένο χώρο του! Τα έπιπλά του έχουν έρθει από το Ν. Μέξικο με έναν και μόνο σκοπό: να δημιουργήσουν αυτήν την παραδοσιακή μεξικάνικη ατμόσφαιρα, που παραπέμπει στα τυπικά tex mex εστιατόρια του Μεξικού! 
Οι ιδιοκτήτες του προσδίδουν τη 17χρονη επιτυχία του εστιατορίου στην πολυετή εμπειρία τους στην κλασική, παραδοσιακή, μεξικάνικη κουζίνα, με ιδιαίτερη έμφαση στον τρόπο παρασκευής της κάθε συνταγής. Η ποιότητα και η αυθεντικότητα των υλικών, όπου τα περισσότερα καταφθάνουν από την Αμερική, γίνεται καθημερινή ανάγκη για να κρατήσουν την κουζίνα τους και τις πρωτότυπες γεύσεις τους σε υψηλά επίπεδα, ώστε να ικανοποιήσουν ακόμα και τους πιο απαιτητικούς πελάτες με μεγάλη αδυναμία στην μεξικάνικη κουζίνα!

Εμείς θα σας αποκαλύψουμε ένα μυστικό που μάθαμε! Την πετυχημένη συνταγή για margarita, συντελεί η εξαιρετικής ποιότητας τεκίλα που προμηθεύονται από τον γνωστό οίκο herradura! O συγκεκριμένος οίκος φημίζεται για την ποιότητά του και έχει διακριθεί για τη δημιουργία της πρώτης βαρελίσιας τεκίλας! Ζητήσαμε να μας φέρουν την "καράφα " όπως την ονομάζουν και κατεύθασε 1lt μαργαρίτα, με 22,90 euro! Στον κατάλογο επίσης, θα βρείτε αρκετές προσφορές, όπως και μενού τα οποία αποτελούνται από 3 πιάτα ανά άτομο, σε πολύ οικονομικές τιμές!

Μαζί με την μαργαρίτα μας απολαύσαμε και σας προτείνουμε:

*Quesedillas κοτόπουλο με φιλέτο από φρέσκο στήθος κοτόπουλου με ψημένες πιπεριές, κρεμμύδι και τυρί cheddar 8.90 ευρώ

*Burritos μανιτάρια, δύο μαλακές τορτίγιας από σιτάλευρο, τυλιγμένες και σκεπασμένες με τυρί cheddar, μαρούλι, τομάτα, σάλτσα και γεμισμένες με φρέσκα μανιτάρια και μυρωδικά 12.50 ευρώ

*Grilled chicken Jallepenos, ψητά κομμάτια κοτόπουλου τυλιγμένα σε δύο πίτες με sause jallepenos, μαρινασμένα σε jack daniels sause και σερβίρεται με πατάτα και καλαμπόκι 14.50 ευρώ

*Μargarita 12.90 ευρώ/ 1lt Πληρώσαμε: 24.40 ευρώ / ανα άτομο

Διευθύνση: Αγ. Γεωργίου 30Β, Χαλάνδρι  τ. 210 68 59 690