Το νέο umami lunch menu σε φιλικές τιμές είναι ένας λόγος να μπεις στη μεσημεριανή παρέα του εντυπωσιακού γιαπωνέζικου β.π. spot.

Η αέρινη κρεμαστή οροφή παίζει πολύ στη zen ατμόσφαιρα του Rakkan bar lounge restaurant, μαζί με τα υποβλητικά χρώματα του κηφισιώτικου meeting point. Συνυπολογίζουμε τη γιορτινή διακόσμηση, προσθέτουμε σ' αυτά το νέο Umami Lunch Menu κι έχουμε ένα spot που προσφέρεται για χαλαρά μεσημέρια και "ξεδωτικές" after office καταστάσεις.

Τα Umami Lunch Menus των τεσσάρων πιάτων προσφέρονται σε τρεις επιλογές (των 35€ και 45€/άτομο και ποικιλία sashimi, nigiri, rolls των 80€ για δυο άτομα ), με έμφαση στα ζεστά πιάτα για το πρώτο και στα κρύα για το δεύτερο, plus ένα ποτήρι κρασί σε όλα. Όλη η μεσημεριανή κάρτα, όμως, έχει friendly τιμές. Η κουζίνα προσδιορίζεται ως «γιαπωνέζικο fusion», εμείς θα προσθέταμε ότι παρά την εξωτική παρουσίαση, οι γεύσεις παραμένουν σε ήπιες και «φιλικές» για τον ελληνικό ουρανίσκο αποχρώσεις.

Αυτά, από 1-6 μ.μ.. Όταν βραδυάζει, τα vibes ανεβαίνουν, τα shaker χτυπούν tiki cocktails και η παρτίστικη ατμόσφαιρα συγκεντρώνει πολλούς πιστούς της κοσμικής -και μη- παρέας των β.π.. Άλλωστε, τα κεφάτα πάρτι της Τετάρτης αποτελούν κοινό μυστικό.