Το Wine - Restaurant ,“Whispers of  Wine” στην οδό Αγ. Κωνσταντίνου 48 στο Μαρούσι είναι η νέα concept πρόταση στο πεδίο των gourmet οινοφιλικών αναζητήσεων. Ο ιδιοκτήτης του Whispers, Πάνος Παππάς, έχοντας μεγάλη εμπειρία από τη θητεία του σε ανάλογους χώρους σε Ελλάδα και εξωτερικό θέλησε να συνδυάσει το μαγικό προϊόν της αμπέλου με την προσεγμένη & δημιουργική Μεσογειακή κουζίνα καθώς και την value for money αντίληψη που πρεσβεύει . 

Έτσι λοιπόν σχεδιάστηκε ένας θερμός, φιλόξενος,σύγχρονος χώρος υψηλής αισθητικής που συνδυάζει αρμονικά retro-elegant στοιχεία & σύγχρονο design .

Στον χώρο αυτό πραγματοποιούνται γευσιγνωσίες κρασιών καθ' όλο το έτος με κτήματα από Ελλάδα αλλά και τον κόσμο ολόκληρο προκειμένου α) να γνωρίσουν τα κρασιά, τους ίδιους τους παραγωγούς αλλά και τους συνδυασμούς των κρασιών με το ανάλογο φαγητό ή έδεσμα οι οινόφιλοι & β) να εμπλουτίσουν τις γνώσεις τους αλλά και την παλέτα των γεύσεων τους οι περισσότερο μυημένοι στη διαδικασία αυτή .

Το Whispers of  Wine σας προ(σ)καλεί να ταξιδέψετε μαζί στον υπέροχο κόσμο του κρασιού, να ανακαλύψετε νέες μεσογειακές γεύσεις και  να απολαύσετε το κρασί σε συνδυασμό με νέες ιδιαίτερες συνταγές που θα σας βοηθήσουν να εμπλουτίσετε τις γνώσεις και να επιλέγετε πάντα ότι  πιο ταιριαστό για ένα γεύμα ή δείπνο, αλλά κυρίως για την “ καθημερινή σας απόλαυση”... !

Μπορεί μέχρι σήμερα το Whispers of Wine στο Μαρούσι να το ξέρατε ως ένα από τα καλύτερα wine restaurants της πόλης, ωστοσο  από φέτος  μετατρέπεται σε ένα ακόμα πιο ιδιαίτερο (και προσιτό) wine bar restaurant. 

Στόχος του, πέρα από το να προτείνει στον Αθηναίο έναν διαφορετικό τρόπο χαλάρωσης μετά το γραφείο, είναι και να δημιουργήσει έναν τόπο συνάντησης,επαγγελματικών γνωριμιών και κοινωνικής δικτύωσης όλων όσων θα το δοκιμάσουν.

Φυσικά, το καθ' αυτό concept του χώρου θα παραμείνει ως έχει, με εξαιρετικό μενού (δημιουργική Μεσογειακή κουζίνα) και λίστα με περισσότερες από 300 ετικέτες κρασιού, παρουσία της sommelier - οινολόγου Μαρίνας Τσαμπά .