Κρητικοί μεζέδες, ζεστό ρακόμελο και παλιές ελληνικές επιτυχίες. Ατμόσφαιρα που βοηθά την επικοινωνία και νοστιμιές που σας «ταξιδεύουν» απευθείας στη ζεστή σπιτική κουζίνα! 

Η Αθιβολή είναι το νέο, φρέσκο ρακάδικο των βορείων προαστείων, το οποίο άρχισε να λειτουργεί σχεδόν μαζί με την έναρξη του νέου έτους. Ήρθε να ζεστάνει το κρύο της Νέας Ερυθραίας, με το εξαίσιο ρακόμελο και τις κρητικές συνταγές της… θείας Ματούλας.

Αθιβολή σημαίνει σκέψη, συζήτηση. Η πρωτότυπη ονομασία παραπέμπει στη ζεστασιά του χώρου, η οποία εμπνέει όρεξη για κουβέντα με παρέα. Η πρωτότυπη διακόσμηση του μαγαζιού είναι ιδιαίτερη και πολύ προσωπική, καθώς την επιμελήθηκαν οι ιδιοκτήτες με πολύ μεράκι και φαντασία.

Μπορείτε να καθήσετε δίπλα στο τζάκι, μπροστά στο ξύλινο μπαρ, στο τραπέζι κάτω από το παράθυρο που μοιάζει με παλιό φούρνο ή ακόμα και στο υπερυψωμένο χώρο που θυμίζει βεράντα. Κάθε γωνιά έχει και μια διαφορετική πινελιά που καθιστά την Αθιβολή ένα από τα πιο «ζεστά» και οικεία μαγαζιά.

Στην μέση βρίσκεται ένας παλιός στύλος με 3 φανάρια που θυμίζουν παλιά ταινία, ο οποίος έρχεται σε απόλυτη αρμονία με τις μουσικές επιλογές. Απευθυνόμενη σε κάθε ηλικία, η Αθιβολή σας προσκαλεί να έρθετε με την παρέα σας για έναν μεζέ και σας υπόσχεται μια όμορφη βραδιά γεμάτη κέφι.

Μετά από μια κουραστική μέρα, μπορείτε να απολαύσετε ένα παραδοσικό ρακόμελο με την παρέα σας και μέσα από τις νοστιμιές να ταξιδέψετε στην όμορφη Κρήτη!!

Αθιβολή: Αναξαγόρα 7, Νέα Ερυθραία, τηλ.:  2114094307
Ωράριο λειτουργίας: 17:00-03:00

Από τη Χλόη Θεοδωρακοπούλου