Κλασικό στέκι (κοντεύει τις δύο δεκαετίες) με ζεστό εσωτερικό, αύρα μπιστρό και σκεπαστή βεράντα, δημοφιλές όλες τις ώρες. Το εκτενέστατο μενού συνδυάζει τη μεσογειακή με τη διεθνή κουζίνα.

Παραδοσιακό εστιατόριο μεσογειακής κουζίνας με ελληνικές αλλά και διεθνείς πινελιές, δίπλα στη στάση μετρό Αμπελόκηποι. Σ’ έναν ζεστό χώρο, όπου κυριαρχεί το ξύλο και οι τοίχοι είναι γεμάτοι από κορνίζες με παλιές διαφημίσεις και αφίσες σερβίρονται από τηγανητές πατάτες της μαμάς, μέχρι φρέσκα ιταλικά ζυμαρικά, γαλλικά κρεατικά, αλλά και λαχανικά που έρχονται ολόφρεσκα από το Μαραθώνα. Αρκετές επιλογές σε εμφιαλωμένες αλλά και βαρελίσιες ελληνικές ή εισαγόμενες μπίρες και καλή λίστα κρασιών, η οποία μεταξύ άλλων περιλαμβάνει και ορισμένες ετικέτες παλαιωμένων magnum, καθώς και αφρώδεις οίνους.

  Ζεστός ο χώρος με κυρίαρχο στοιχείο το ξύλο. Οι τοίχοι είναι πλημμυρισμένοι από κορνίζες με παλιές φωτογραφίες και αφίσες. Όμορφο και το εξωτερικό για τις πιο θερμές ημέρες. Στη μεγάλη ξύλινη μπάρα μπορείτε να πιείτε το αγαπημένο ποτό σας.

Η κουζίνα είναι μεσογειακή, με ελληνικές και διεθνείς επιρροές. Εκτός από αρκετές μπίρες, αξιόλογες είναι και οι προτάσεις σε κρασί. Κοτόπουλο μπούτι φιλέτο σε σάλτσα από κρασί Marsala, συνοδευμένο με ψητά ντοματίνια, γαλλικά κρεμμυδάκια και χωριάτικες τηγανητές πατάτες. Φιλέτο λαβράκι σε κρούστα μυρωδικών με ratatouille λαχανικών. Μιλφέιγ μελιτζάνας με προσούτο

Λεωφ. Αλεξάνδρας & Βουρνάζου 31, Αμπελόκηποι

Tηλ: 2106426238
Τιμές: € 20 - 25  Και μεσημέρι