Πήγαμε στην Πηγή αλλά δεν ήπιαμε νερό. Κρατήσαμε την όρεξη μας για όλα τα άλλα πολλά υποσχόμενα που είχαμε μάθει ότι προσφέρει το μουσικό αυτό μεζεδοπωλείο και τελικά δεν το μετανιώσαμε.   "Οι γεύσεις της Πηγής" είναι ένας ζεστός χώρος στο Χαλάνδρι που σε γυρνάει σε εποχές νοσταλγικές και αυθεντικές.

Οι γεύσεις, οι εικόνες, τα αρώματα και οι μελωδίες που κυριαρχούν στο χώρο συνθέτουν ένα πολύ όμορφο σκηνικό που δένει άψογα με τη φιλική διάθεση που θα συναντήσεις σε όλο το προσωπικό.   Όλο το μαγαζί βγάζει μία ζεστή εικόνα παραδοσιακού μεζεδοπωλείου που σου ανοίγει την όρεξη και  το καλό είναι ότι το μενού του έρχεται να στην ικανοποιήσει με μία μεγάλη ποικιλία από μεζέδες της ώρας φτιαγμένα με πολύ επιλεγμένα υλικά.  

  Ανάμεσα στης γεύσεις της Πηγής σίγουρα θα ξεχωρίσετε το ζουμερό μπιφτέκι αλλά και τα πιάτα σούβλας που όμως δε θα βρείτε σε καθημερινή βάση. Αν μάλιστα αποφασίσετε να το επισκεφθείτε Παρασκευή ή Σάββατο βράδυ μετά τις 21:30 τότε σίγουρα θα το απολαύσετε διπλά αφού εκείνες τις μέρες υπάρχει ζωντανή μουσική σε ρεμπέτικους και νησιώτικους ρυθμούς. Καλό πάντως θα είναι να έχετε κάνει κράτηση για τις μουσικές βραδιές αφού ο χώρος γεμίζει από νωρίς.  

Οι γεύσεις της Πηγής αναλαμβάνουν ακόμα επαγγελματικά γεύματα και κάθε είδους κοινωνικές εκδηλώσεις είτε εκεί, είτε στο χώρο σας, ενώ μπορείτε καθημερινά να παραγγείλετε και να σας έρθουν στο σπίτι αν μένετε στις περιοχές: Χαλάνδρι, Χολαργός, Παπάγου, Ν. Ψυχικό, Αγ. Παρασκευή, Φιλοθέη, Παράδεισος Αμαρουσίου και Βριλήσσια. Πηγή: www.lifo.gr