Μπροστά στα κύματα για να χαζεύεις το ηλιοβασίλεμα... πίνοντας το κοκτέιλ σου, το «La Cabana Caffe Ristorante» μπήκε σε ρυθμό καλοκαιριού.

Στον all day χώρο της ακτής Αλίμου το νέο μενού που επιμελήθηκε ο Χρήστος Τζιέρας παίζει ανάμεσα σε Ιταλία κι ευρύτερη Μεσόγειο, οπότε θα συναντήσετε από ριζότο με πορτσίνι και λάδι λευκής τρούφας και ψαρονέφρι παγιάρ με σάλτσα από γκοργκοντζόλα μέχρι ψητό καλαμάρι με φάβα. Δώστε βάση και στην πίτσα, με λεπτή ζύμη και λιτά υλικά.

Ένα μήνα πέρασε ο σεφ στην Ιταλία κάνοντας έρευνα περί αλεύρων, ζυμαριών και ψησίματος…

Λεωφ. Ποσειδώνος, Ακτή Αλίμου (πρώην «BLE»), Άλιμος, 2109859860.


Πηγή: athinorama