Στην πλατεία Κεφαλαρίου, απέναντι από την εκκλησιά του Σωτήρος, μέσα σε ένα καταπράσινο περιβάλλον στεγάζεται το «Πρυτανείον» των Βορείων Προαστίων. Η μινιμαλιστική αρχιτεκτονική και η διακόσμηση από την Ελένη Βερναδάκη εμπλουτίζονται με έργα Ελλήνων καλλιτεχνών όπως οι: Μόραλης, Παύλος, Γαΐτης, Σίμωση, αλλά και πολλές δημιουργίες της ιδίας.


Ο πολυχώρος είναι σχεδιασμένος για all day διασκέδαση και όχι μόνο. Διαθέτει εστιατόριο με θεά τη φύση, μπαρ με πιο δυνατή μουσική, lounge για χαλάρωση στους καναπέδες και prive χώρο, για εταιρικές/ιδιωτικές συναντήσεις.

Κυριαρχούν τα μεσογειακά πιάτα φτιαγμένα από προϊόντα από επιλεγμένα μέρη της Ελλάδας, της Ιταλίας και από άλλες χώρες. Τα ζυμαρικά είναι σπιτικά, τα ψαριά και τα όστρακα, φρέσκα, από το Αιγαίο πέλαγος. Ο κατάλογος περιλαμβάνει ένα μενού με ποικιλία από φρέσκα ζυμαρικά και θαλασσινά, επιλεγμένα κρεατικά και σαλάτες, ενώ η λίστα κρασιών έχει ετικέτες από τα καλύτερα οινοποιεία της χώρας, της Ιταλίας και της Γαλλίας. Επίσης υπάρχει η δυνατότητα μαγειρέματος επιλεγμένων πιάτων μπροστά σας και σε όλο τον χώρο, παρέχεται δωρεάν ασύρματη πρόσβαση στο διαδίκτυο.

Στο «Πρυτανείον» εκτός από φαγητό, θα απολαύσετε από νωρίς το πρωί τον καφέ σας, snacks και γλυκά, και το βράδυ δροσερά cocktails, και μουσικές επιλογές, που θα σας φτιάξουν τη διάθεση.