Το μικρό αδερφάκι της Κάππαρης στα Πετράλωνα έκανε «ντεμπούτο» στην περιοχή του Θησείου και ήρθε για να... συστήσει τις εκλεκτές γεύσεις της γνωστής μοντέρνας ταβέρνας και στο κέντρο της πόλης! Σε ένα κομψό χώρο, χωρισμένο στα δύο (bar και εστιατόριο), όπου κυριαρχεί η πέτρα θα... πορευθείς στα γνώριμα γευστικά μονοπάτια.

Η κουζίνα λοιπόν ενδείκνυται για σύγχρονες αλλά και παραδοσιακές ελληνικές γεύσειςδια χειρός του chef Μανώλη Θλιβερού. Μαστέλο παναρισμένο με ξηρούς καρπούς και σάλτσα σύκου, ρεβίθια με μανιτάρια και γραβιέρα, πέννες με λιαστή ντομάτα και μετσοβόνε, μπουκιές από μοσχάρι με σάλτσα κρασιού Porto και κόκορας κρασάτος με πορτοκάλι είναι μόνο μερικά από τα πιάτα που θα βρεις εδώ.

Παράλληλα, μπορείς να επιλέξεις κάποιο από τα cocktails της ενημερωμένης λίστας, που έχει δημιουργηθεί σε συνεργασία με τους bartenders της Barphilosophy!

Καθημερινά από τις 18.00, Σαβ-κο από τις 13.00

Τιμή φαγητού €15-20 με κρασί, cocktails €8
Ακάμαντος 28, Θησείο, τηλ. 210 3464285, www.kabar.gr