Ένα τεράστιο graffiti (ή δύο?) σε υποδέχεται στο Brooklyn: The Taste Factory που κρύβεται στην οδό Παράσχου στην πιο νεανική περιοχή των Βορείων Προαστίων. Πολύχρωμοι δερμάτινοι καναπέδες Diner Style, ένα μοντέρνο τύπου ψηφιδωτό-Graffiti στο ταβάνι και Industrial σιδηροκατασκευές βαμμένες σε έντονα χρώματα. Highlight του μαγαζιού, η μεγάλη ανοιχτή κουζίνα όπου βλέπεις cool τυπάκια με tattoos και καπέλα να ψήνουν τα burgers και να γυρνάνε περίτεχνα τα Pancakes. 

Στο Menu φυσικά και πρωταγωνιστούν τα burgers. Κάποια κλασσικά όπως το The Egg Project με bacon & αυγό τηγανητό, κάποια κοτοπουλένια όπως το φανταστικό Chicken Meatball και κάποια New Style που θα βρεις μόνο εδώ όπως το Surf & Turf με φιλέτο καραβίδας και Estragon Mayo! Τα μπιφτέκια είναι ζουμερά, με ολόφρεσκο κιμά που πέφτει σε άτσαλα σχήματα πάνω στις φωτιές για να καθορίσει το homemade του πράγματος. Κλεισμένα μέσα σε ένα εξαιρετικό ψωμάκι, φρεσκοφτιαγμένο από τον φούρνο καθημερινά, και handmade πατάτες τηγανητές με τη φλούδα που δεν μπορείς να σταματήσεις να τρως.

Και σιγά μην πάρεις μόνο burger! Το French Toaste με αυγά, Bacon & Maple Syrup σε φωνάζει από μακριά για να πάρουν τη θέση του στο κέντρο του τραπεζιού, ενώ η βάφλα με τα κεφτεδάκια κοτόπουλου και την sesame BBQ sauce, είναι από αυτά που πρέπει να δοκιμάσεις. Επειδή όμως ο Σταύρος ήθελε να το κάνει the full American Way, έστησε στην κουζίνα του 2 σούβλες και ψήνει κάθε μέρα ολόκληρα New American Style κοτόπουλα σε τρεις διαφορετικές “γεύσεις”: απλό, καυτερό ή καπνιστό! Πριν πεις, ότι δεν αντέχεις άλλες θερμίδες, πάρε και ένα Milkshake (το Bueno είναι φανταστικό), για να γουστάρεις!

[Brooklyn The Taste Factory Χαλάνδρι 6] Με την παρέα σου, το κορίτσι ή το αγόρι σου, τη μαμά σου ή και μόνος σου, το Brooklyn: The Taste Factory είναι το new entry της πόλης που πρέπει να δοκιμάσεις! Καθημερινή για αμερικάνικη κραιπάλη ή Κυριακή για Brunch.

Words: Μαριλού Παντάκη, Photos: Αλέξανδρος Ιωαννίδης, Creative Work: Lunik.Lab

Brooklyn, The Taste Factory – Α.Παράσχου 8 και Β. Γεωργίου, Χαλάνδρι, 21 3035 1374