Ένας απίστευτος κήπος και μια new age καντίνα φέρνουν το Μανχάταν στην καρδιά της Αθήνας!

Στον ισόγειο χώρο της γκαλερί σύγχρονης τέχνης Ιλεάνα Τούντα στο κέντρο της Αθήνας, το εστιατόριο 48 Urban Garden ξεδιπλώνεται σε ένα αστικό κήπο 190 τετραγωνικών μέτρων, γλυπτικά διαμορφωμένο σε διάφορα επίπεδα από ξύλινες πλατφόρμες και καθιστικούς πάγκους, τραπέζια πικ νικ, μπαξέδες με λαχανικά, φρούτα και μυρωδικά και παρτέρια με λουλούδια.

Κάτω από την σκιά που δημιουργούν οι ομπρέλες και τα δένδρα οι επισκέπτες απολαμβάνουν το φαγητό και το ποτό τους κατά την διάρκεια της ημέρας.

Το φυσικό φως και η χαλαρή ατμόσφαιρα του κήπου μεταφέρεται στο εσωτερικό του εστιατορίου σε επιφάνεια 240 τετραγωνικών μέτρων. O διώροφος κεντρικός χώρος φιλοξενεί ένα τροχήλατο van/cantina με πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα όπου οι σεφ παρασκευάζουν τα γεύματα από φρέσκα εποχιακά λαχανικά που παράγει ο μπαξές και από βιολογικά προϊόντα.

Ο τεχνητός κισσός που καλύπτει τοίχους και οροφή και το υπερμεγέθες ξύλινο παγκάκι δημιουργούν έναν σουρεαλιστικό χώρο ταυτόχρονα ζεστό από τους φωτιστικούς γλόμπους, τις ξύλινες αναπαυτικές καρέκλες, τα πράσινα σκαμπώ και τα κίτρινα τραπέζια.

Ιnfo: Αρματωλών & Κλεφτών 48, Λυκαβηττός, τηλ. 213 0281866  www.48urbangarden.gr