Το Saint's Bar & Pizza είναι ένας πολυχώρος διασκέδασης σε ένα πανέμορφο πάρκο, επί της Αγίου Κωνσταντίνουστο Μαρούσι, το οποίο περιβάλλεται από δέντρα. Με υψηλού επιπέδου αισθητική και βιομηχανικό design –κυρίαρχα στοιχεία το σίδερο, το ξύλο και οι μεγάλες γυάλινες επιφάνειες που επιτρέπουν στον ήλιο να ζεσταίνει το χώρο– αποτελεί ιδανική επιλογή για όλες τις ώρες της ημέρας.

Ελάτε εδώ από το πρωί, για να δοκιμάσετε τον εξαιρετικό καφέ του, έως αργά το βράδυ, όταν η μουσική δυναμώνεικαι οι bartenders ετοιμάζουν τα ευφάνταστα cocktails του καταλόγου. Ο κατάλογος του Saint's περιλαμβάνει και κάποια "πειραγμένα", αλλά πολύ νόστιμα πιάτα της ιταλικής κουζίνας, όπως πίτσα με κατσικίσιο τυρί, προσούτοκαι σπανάκι, ριζότο Arborio με μπρόκολο και αρωματισμένο μασκαρπόνε, αλλά και ψαρονέφρι τυλιχτό σεφρεσκοκομμένο προσούτο με σάλτσα gorgonzola και ταλιατέλες.

Μπορείτε να το επισκεφθείτε, επίσης, με τους φίλους σας ή στο πλαίσιο ενός επαγγελματικού ραντεβού, ενώ υπάρχει η δυνατότητα να το επιλέξετε για τη διοργάνωση ακόμη και εταιρικών εκδηλώσεων. Η πάρτι διάθεση είναι διάχυτη στο χώρο κάθε Παρασκευή, Σάββατο και Κυριακή, με τη διασκέδαση να κρατάει μέχρι τις πρωινές ώρες.

Διεύθυνση Αγίου Κωνσταντίνου και Ηφαιστου, Μαρούσι 151 24
Τηλέφωνο:21 0610 0186 Ανοιχτά  8:00 π.μ. – 2:00 π.μ.